Până nu demult, majoritatea românilor percepeau tenisul ca pe un sport exclusivist, destinat celor instăriți sau care doresc să evolueze ca jucători profesioniști. Cu toate acestea, în ultima vreme tenisul a început să câștige popularitate în rândul tuturor celor interesați de o viață sănătoasă și care își doresc să rămână în formă practicând mișcare în aer liber. Tenisul reprezintă un exercițiu fizic riguros care implica multă alergare și folosirea brațelor. Întărește și tonifică mușchii brațelor si ai picioarelor și ajută la controlul greutății. Pe lângă faptul că reprezintă o alternativă veritabilă la regimul clasic de fitness, tenisul are și un rol terapeutic demonstrat, de reducere a nivelului de stres.

Copiii şi adulţii care doresc să aibă o experienţă plăcută din punct de vedere energetic şi social o pot gasi prin intermediul tenisului. Orice membru al familiei poate participa la evenimentele organizate de Winners Tennis Club, pe tot parcursul anului. Participarea la aceste activitati nu depinde de experienţa, nivelul de calificare sau capacitatea atletica a persoanei. Oricine poate juca tenis.

Amploarea, profunzimea şi in general calitatea experienţei sportive pe care o oferim este de neegalat pe piaţa clujeană. Lucrăm permanent pentru a diversifica și îmbunătăți serviciile noastre și pentru a crea o varietate de evenimente sportive bazate pe tenis, care îndeplinesc exigențele fiecăruia.

Scoala de tenis

  • Cursuri pentru copii
  • Summer Camp – află mai multe detalii AICI

Cursuri adulți

Cursuri individuale (un adult + un antrenor)
  • Începători

Pentru jucătorii neexperimentați sau pentru cei care se reîntorc pe teren după o lungă absență scopul nostru este să învețe loviturile. Antrenorii noștri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți treptat nivelul de joc, controlul mingii și rezistența. Un alt aspect important al orei de tenis este că aceasta reprezintă o modalitate placută de activitate fizică regulată.

  • Jucători experimentați

Antrenamentele vă vor îmbunătăți eficiența și forța loviturilor precum și consistența lor. Se folosesc tehnici și tactici avansate de joc care pot fi folosite în competițiile adresate jucătorilor amatori organizate de clubul Winners și nu numai.

Vezi tarifele pentru sezonul de vară!