La nici 40 de zile de când a câștigat Futures-ul de 10.000 de dolari găzduit tot de Winners Tennis Club, francezul Mathias Bourgue a revenit la Cluj pentru a bifa și turneul de 15.000 de dolari care se desfășoară în această săptămână în Parcul Rozelor.

Jucătorul de numai 20 de ani ocupă în acest moment locul 281 în lume și simte că anul 2014 e cu adevărat un an important pentru cariera lui. “Mă simt foarte bine, mă simt în formă și e o bucurie să revin la Cluj pentru încă un turneu frumos. Trec printr-o perioadă foarte bună și nu vreau să mă opresc aici”, e optimist Bourgue.

Sportivul născut în Hexagon a câștigat deja cinci turnee Futures în ultimele șapte săptămâni, victorii care l-au ajutat să urce în ierarhia mondială, dar și să-și îmbunătățească jocul. “Am început seria victoriilor cu turneul din Croația, apoi am venit la Cluj, în iunie, și am reușit să câștig și aici, apoi am câștigat trei turnee consecutive în Bulgaria. Sincer, cea mai frumoasă atmosferă a fost aici, la Cluj, la Winners Tennis Club, unde pot să spun că mă simt ca acasă. Aici am avut și mulți susținători, iar oamenii din public chiar știu tenis”, a adăugat francezul.

Mathias Bourgue (cap de serie numărul 2) debutează marți, 29 iulie, pe tabloul principal al Futures-ului Banca Transilvania Trophy 2014, în compania italianului Matteo Civarolo. Meciul va începe la ora 10:30, pe terenul 7.