Astăzi, pe terenurile de la Winners Tennis Club, au avut loc cele două semifinale ale turneului Futures de 10.000 de dolari – Banca Transilvania Open 2014. Din păcate, condițiile meteo nu au ținut cu organizatorii, iar ambele meciuri au fost întrerupte, urmând a fi continuate sâmbătă, 21 iunie, cu începere de la ora 10:00.

În prima semifinală s-au întâlnit principalul favorit, Oriol Roca Batalla (ESP) și italianul Marco Bortolotti (cap de serie numărul 5). Primul set a fost câștigat de Bortolotti, scor 6-3, Batalla restabilind egalitatea în cel de-al doilea, 6-2. În decisiv, Marco Bortolotti a jucat mult mai bine, conducând cu 3-1, însă furtuna a oprit meciul, urmând a fi reluat sâmbătă, de la acest scor.

În cealaltă semifinală, singurul român prezent în semifinale, Dragoș Mirtea, a dat piept cu francezul Mathias Bourgue, cap de serie numărul 2. Cel din urmă a început foarte bine meciul, conducând cu 4-0 în primul set, însă aceeași furtună a întrerupt jocul, urmând a fi continuat sâmbătă dimineață, de la ora 10:00.

Tot mâine va avea loc și finala turneului Banca Transilvania Open 2014, cu începere de la ora 13:00!