Chiar daca ne aflam in plin turneu Futures la Winners Tennis Club, n-am uitat de promovarea sportului alb si in randul amatorilor. Prin urmare, incepand de astazi, de la ora 15:00 si pana duminica, 22 iunie, Winners Tennis Club Cluj-Napoca, in parteneriat cu MPG, organizeaza un turneu Silver dedicat celor care joaca tenis de placere.

Numarul participantilor este, asa cum ne-am obisnuit, foarte mare pentru un turneu din categoria Silver, peste 100 de pasionati ai acestui sport urmand sa se dueleze in acest week-end pentru trofeul pus in joc. Mai multe detalii ne ofera Adrian Szabo, directorul Scolii de Tenis Winners.

“În premieră se lansează în acest week-end nivelul 4 de joc, care se adresează amatorilor aflati la nivel de „initiere” în tenis, după ce anul trecut s-a lansat tot în premieră la Winners un turneu Platinum doar de dublu. Ne bucurăm că putem oferi competiții tuturor jucătorilor de tenis, de la amatori la profesioniști, și de la copiii începători până la cei de performanță. Așteptăm în acest week-end cât mai mulți iubitori ai tenisului în Parcul Rozelor, la Winners, pentru tenis de calitate”, ne-a declarat Adrian Szabo.