Am descoperit pe profilul de facebook al lui Victor Crivoi niște poze de azi, un moment de destindere după primul futures din Iran (pe care Victor l-a cîștigat lejer) și i-am cerut acordul să vi le arăt și vouă. De asemenea, am vorbit puțin cu antrenorul lui Patrick Ciorcilă, cu Bogdan Nițescu (prin mijloace numai de noi știute, pe-acolo restricțiile privind logarea la rețelelele de socializare fiind de notorietate). Să sperăm că informațiile primite de la Bogdan nu vor suferi din punctul de vedere al acuității lor, din aceste motive…

L-am întrebat pe Bogdan Nițescu despre tenis și nu prea, avînd în vedere că era vorba despre o zi liberă…Nu am insistat pe rezultatele sportivului său, Patrick Ciorcilă (se vede și din fotografiile alese de data aceasta), cunoscînd faptul că în lumea sportului superstițiile sînt ridicate la rang de artă. Ne păstrăm curiozitățile în domeniu după ce se vor fi încheiat cele trei turnee futures din Iran.

-Cum a fost azi, Bogdane?
-Azi mai lejer, normal. Ne-am permis o zi de relaxare (în marea parte a ei, desigur), cu scufundări, jet-sky, barbecue, ne-am simțit bine toți trei, Patrick, Victor și cu mine. Ne-a fost tuturor dor de un astfel de moment și am vrut să ne bucurăm de el.

-Ceva despre primul turneu ne spui?
-Da, rezultat excelent pentru Victor, care și-a demonstrat clasa cîștigîndu-l și foarte bine și pentru Patrick, care nu a jucat de mult dar care a atins semifinalele, ceea ce nu e puțin lucru. Mergem înainte, mîine (nr luni) cei doi intră în focuri la dublu, meci greu, cu favoriții unu și apoi fiecare în proba de simplu unde așteptăm din nou să facă rezultate bune.

-Condițiile?
-Bine, e o altă lume, ar fi multe de povestit, dar important e că gazdele turneelor se străduiesc să ofere condiții decente de joc. Noi oricum sîntem focusați pe tenis, ne-am obișnuit cu deplasările pe toate meridianele așa că ridicăm ochii prea puțin înspre alte lucruri, nu avem timpul necesar pentru plimbări și alte lucruri ce ar ține de o excursie tradițională…Ce să vă spun, sîntem departe, așteptăm să ne întoarcem acasă și dacă se poate cu cît mai multe puncte.

*articol preluat de pe www.ovidiublag.ro