Ziua a început perfect pentru cei doi români, Victor Crivoi reușind o victorie scurtă, 6-1, 6-2 în compania elvețianului Jessy Kalambay.

A urmat apoi meciul lui Patrick Ciorcilă, cu un francez pe care l-a mai bătut o dată și săptămîna trecută, dar care de data aceasta s-a ținut mai tare, Vilbert. S-a terminat cu 6-4, 7-5 în favoarea lui Patrick, dar după un meci lung și sîcîitor. Cele două break-uri în plus făcute de clujean (5-3) s-au arătat a fi decisive, astfel încît Ciorcilă se află pentru a doua oară consecutiv dincolo de primele două tururi în Iran.

Săptămîna trecută Patrick Ciorcilă a ajuns pînă în semifinale. De data aceasta, pentru un loc în semifinale cei doi români vor trebui să joace între ei.

UPDATE: Victor Crivoi a castigat intalnirea cu Patrick Ciorcila, din sferturile de finala, scor 7-6, 6-3.

Pentru Winners Tennis Club Cluj a fost o zi interesantă, pentru că și celălalt sportiv legitimat la club, Patrick Grigoriu, a reușit o victorie frumoasă, alături de Șulea, cei doi trecînd de favoriții numărul 2, brazilienii Turini și Silva, scor 4-6, 7-5, 10-2, ei ajungînd astfel în semifinalele turneului.

*articol preluat de pe www.ovidiublag.ro