Clujeanul Patrick Ciorcila (17 ani, locul 566 ATP) s-a calificat astazi in semifinalele turneului Futures de 10.000 de dolari din Iran, castigand in fata experimentatului ucrainean Vadim Alekseenko (30 de ani, locul 578 ATP), scor 7-5, 6-3, dupa un meci destul de echilibrat.

Jucatorul legitimat la Winners Tennis Club se afla astfel la un pas de ultimul act al competitiei. In semifinale, Ciorcila va da piept cu croatul Toni Androic (22 de ani, locul 277 ATP), favoritul numarul 2.

In cealalta semifinala s-a calificat si principalul favorit, Victor Crivoi (31 de ani, locul 242 ATP), acesta urmand sa se bata pentru un loc in finala turneului cu austriacul Michael Linzer (24 de ani, locul 335 ATP).

Tot la turneul din Iran, dar pe tabloul de dublu, Patrick Ciorcila si Victor Crivoi vor da piept astazi, in semifinale, cu favoritii numarul 3, perechea braziliana Caio Silva/Thales Turini.

UPDATE: Perechea Ciorcila/Crivoi s-a oprit in semifinale pe tabloul de dublu, cedand in fata brazilienilor Silva/Turini, scor 1-6, 2-6.