Iubitorii de tenis din toata tara au navalit weekendul acesta la Winners Tennis Club unde au loc doua mari evenimente pentru tenisul de amatori din Romania: turneul Platinum Tenis Partener si Platinum Tenis10. Prin amploarea premiilor, a evenimentelor organizate si a marimii tablourilor de joc, cele doua evenimente sunt echivalentul turneelor de Grand-slam ale tenisului de amatori.

In cadrul turneului de adulti, Platinum Tenis Partener au participat peste 200 de jucatorii din toata tara, iar in cadrul evenimentului Platinum Tenis10, s-au aliniat la start peste 50 de mici jucatori.

AICI puteți vedea poze din cadrul meciurilor disputate la Winners Tennis Club!

Tenis10 este circuitul national de turnee din cadrul Tenis Partener, turnee de minitenis dedicate copiilor intre 4 si 10 ani. In cadrul turneelor s-a implementat conceptual “play and stay” promovat de ITF, ceea ce inseamna redimensionarea tuturor elementelor de tenis pe masura abilitatilor copiilor. Tenis 10 este organizat pe trei niveluri de joc, mai exact ROSU 4-8 ani, PORTOCALIU 7-9 ani si VERDE 8-10 ani.

Winners Tennis Club se numara printre primele cluburi organizatoare de Tenis 10, inca din anul 2010. In sezonul 2013, la Winners Tennis Club, se organizeaza al treilea Turneu Platinum, dupa un an de pauza, fiind printre cele mai mari turnee cu peste 50 de copii aliniati la linia de start. In sezonul 2013 s-au organizat peste 100 de turnee din cadrul Tenis Partener in peste 20 de orase din tara.

Vom reveni cu poze si detalii, pe masura desfasurarii evenimentelor.