Astazi s-au stabilit sfert-finalistii turneului Futures de 15.000 de dolari gazduit de Winners Tennis Club, Banca Transilvania Trophy 2013. Daca primele trei intalniri ale zilei au fost foarte echilibrate, toate avand nevoie de seturi decisive pentru a se stabili invingatorul, urmatoarele meciuri au oferit o serie de surprize, dar si mult spectacol pe zgura din Parcul Rozelor.

Asadar, cinci dintre capii de serie au mai ramas in competitie dupa duelurile de astazi si numai un singur roman, tanarul tenisman clujean Patrick Ciorcila. Acesta l-a eliminat pe favoritul 7 al turneului, italianul Claudio Fortuna, dupa o evolutie foarte buna, scor 6-2, 6-0. Cu aceasta victorie, Patrick Ciorcila si-a asigurat locul in sferturi, pe tabloul de simplu. Aici il va intalni pe elvetianul Luca Margaroli, unul dintre jucatorii care au surprins la acest turneu, eliminandu-l pe Piotr Gadomski (cap de serie numarul 4), castigatorul Futures-ului gazduit de orasul Cluj-Napoca in urma cu o luna.

Iata rezultatele inregistrate astazi, 20 iunie, in turul doi al BT Trophy 2013:

Dragoș Dima (ROU) vs. Maxime Chazal (FRA) 6-4, 3-6, 4-6
Joss Espasandin (SUI) vs. Adam Sanjurjo Hermida (ESP) 7-5, 5-7, 2-6
Nicola Ghedin (ITA) vs. Maxim Dubarenco (MDA) 6-4, 3-6, 5-7
Jan Blecha (CZE) vs. Cătălin Gârd (ROU) 6-2, 6-2
Guillermo Olaso (ESP) vs. Carlos Boluda-Purkiss (ESP) 6-4, 6-4
Luca Margaroli (SUI) vs. Dan Dumitrașcu (ROU) 6-3, 6-1
Patrick Ciorcilă (ROU) vs. Claudio Fortuna (ITA) 6-2, 6-0
Bogdan Apostol (ROU) vs. Rui Machado (POR) 3-6, 3-6

Prin urmare, tabloul de simplu al meciurilor din sferturile de finala la Banca Transilvania Trophy 2013 va oferi alte dueluri si mai interesante. Iata meciurile care se vor disputa vineri, 21 iunie:

Guillermo Olaso (ESP) vs. Maxime Chazal (FRA)
Luca Margaroli (SUI) vs. Patrick Ciorcila (ROU)
Jan Blecha (CZE) vs. Maxim Dubarenco (MDA)
Adam Sanjurjo Hermida (ESP) vs. Rui Machado (POR)

Nu uitați, dacă accesați pagina www.winners-tennis.ro, puteți găsi secțiunea Livescore a turneului, unde veți putea urmări în timp real derularea meciurilor din cadrul Banca Transilvania Trophy 2013.

Mai mult, pentru cei care nu reusesc sa ajunga in Parcul Rozelor pentru a vedea pe viu spectacolul oferit de tenismenii prezenti la Futures-ul de 15.000 de dolari, toate meciurile care se vor desfasura pe arena centrala (terenul 1) vor putea fi urmarite LIVE pe site-ul clubului Winners. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina Live Streaming de pe site-ul nostru!

[nggallery id=97]