Turneul BT Tennis Cup găzduit de Winners Tennis Club în ultimele zile s-a incheiat astazi. Competiția adresată copiilor din toate categoriile de vârstă (10 ani, 12 ani, 14 ani, 16 ani, 18 ani, masculin si feminin) a dat startul turneelor naționale de acest gen din cadrul sezonului 2013.

Zeci de tineri tenismeni s-au întrecut pentru trofeul BT Tennis Cup, unii dintre reușind să fie învingători ieri, pentru ca astăzi să se dispute ultimele finale. Turneul a început sâmbătă, 1 iunie, pe terenurile de zgură din Parcul Rozelor și se desfăsoară sub egida Federației Române de Tenis. Arbitrul principal al competiției este Ioan Mărginean.

Iată câștigătorii:

La categoria 10 ani, băieți, pe un tablou de 16 jucători, câștigătorul a fost Marc Miholca. Acesta s-a impus în ultimul act în fața lui Ioan Taut, cu scorul de 4-6, 7-6, 6-0. La fete, 10 ani, Alexia Preda a fost cea care și-a adjudecat trofeul, învingând-o în finală pe Angela Zait, cu scorul 7-6, 6-1.

La 12 ani, băieți, jucătorii au fost împărțiți în două grupe. Prima grupă a fost câștigată de Norbert Csoregi (3 victorii), fiind urmat de Paul Radu (2 victorii). Cealaltă grupă de la această categorie de joc a fost câștigată de George Naidin (2 victorii), urmat de Cristian Halmaciu (1 victorie). Așadar, finala pentru locul 1 la categoria 12 ani, băieți, s-a disputat astăzi, între Norbert Csoregi și George Naidin, primul impunandu-se cu scorul 4-6, 6-4, 7-5. La fete, 12 ani, am avut o singură grupă, câștigată cu greu de Iulia Duna (5 victorii), urmată de Alexandrina Machedon (4 victorii), podiumul fiind completat de Bianca Pascu (3 victorii).

La categoria 14 ani, băieți, Raul Ciupe a fost câștigătorul trofeului BT Tennis Cup, cu 4 victorii. Locul doi îi aparține lui Alexandru Bretan (3 victorii), iar locul trei lui Raul Dobai (2 victorii). La fete, 14 ani, marea câștigătoare a fost Anamaria Luca (5 victorii), urmată de Cristina Todor (4 victorii) și Ioana Șerban (3 victorii).

La categoria 16 ani am avut o grupă de fete, unde învingătoarea a fost Diana Sechel, cu 3 victorii. Locul doi a fost adjudecat de Adelina Cucerzan (2 victorii), iar podiumul a fost completat de Denisa Cherecheș (1 victorie)

Cei mai mari sportivi din turneu, reprezentanții categoriei 18 ani, băieți, si-au disputat supremația astăzi, când a avut loc finala. Și aici am avut două grupe, prima fiind câștigată de Cristian Moldovan (3 victorii), urmat de Radu Ogarca (2 victorii). Grupa 2 a fost câștigată de Tudor Turdean (2 victorii), urmat de Vlad Simon (1 victorie). Așadar, trofeul BT Tennis Cup de la această categorie a fost castigat de Cristian Moldovan, care l-a invins pe Tudor Turdean, scor 6-0, 6-3.

Iată tablourile complete de la toate cateogriile: