Tenismanul legitimat la Winners Tennis Club, Patrick Ciorcila, a trecut de primul tur la Banca Transilvania Open 2013, atat pe tabloul de simplu, cat si pe tabloul de dublu. Prin multimea de sustinatori de pe margine, s-a numarat si fotbalistul Vasile Maftei, care e increzator ca Patrick va ajunge un jucator mare.

“Am venit sa-l sustin pe Patrick, pentru ca e prietenul meu! Voi incerca sa fiu aici, la fiecare meci, daca programul imi permite, sa-l incurajez, pentru ca merita. Joaca foarte bine si daca va fi serios in continuare, cred ca are toate sansele sa ajunga un mare tenisman. Ca sportiv profesionist, pot sa-l sfatuiesc sa-si pastreze increderea in propriile forte, sa joace fiecare punct ca si cum ar fi ultimul si sa nu se lase afectat de esecuri”, ne-a spus Vasile Maftei.

Acesta e de parere ca turneele Futures gazduite de Winners Tennis Club sunt foarte bune pentru orasul Cluj-Napoca. “Aceste competitii sunt foarte bine venite, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Am vazut ca in fiecare an vin tenismeni tot mai buni, iar acest lucru nu poate decat sa fie o reusita pentru toti clujenii”, a adaugat fotbalistul echipei CFR 1907 Cluj.

foto: Rus Daniel