Cluj-Napoca, orasul gazda al turneului Futures F1 al Romaniei – Banca Transilvania Open 2013, va avea trei reprezentanti pe tabloul principal al competitiei ce debuteaza maine cu faza calificarilor, pe terenurile de la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor.

Cei trei tenismeni care vor juca pentru Cluj saptamana viitoare sunt Patrick Ciorcila, Andras Szekely si Ciprian Alexandru Porumb. Patrick Ciorcila a intrat direct pe tabloul principal al turneului de 10.000 de dolari gratie locului ocupat in acest moment in clasamentul mondial (locul 768 ATP). Ceilalti doi, Szekely si Porumb, au beneficiat de cate un wild-card. Inca doi tineri tenismeni au primit wild-card, iar acestia sunt Andrei Apostol si Patrick Grigoriu. Banca Transilvania Open 2013 se desfasoara la Winners Tennis Club Cluj-Napoca in perioada 13-19 mai, urmand ca in zilele de 11 si 12 mai sa se joace meciurile din calificari.

Winners Tennis Club îi așteaptă pe toți iubitorii tenisului să vină în Parcul Rozelor, începând de sâmbătă dimineața, pentru a se bucura de sportul alb practicat la cel mai înalt nivel. Terenurile de joc sunt puse la punct, tribuna este pregătită, terasa vă așteaptă, vremea e numai bună pentru tenis, așa că veniți în număr cât mai mare să vedeți la lucru tenismeni de pe trei continente în cadrul Futures-ului Banca Transilvania Open 2013.