S-a incheiat faza calificarilor la Banca Transilvania Open 2013, iar cei opt tenismeni care si-au asigurat un loc pe tabloul principal, dupa trei tururi de calificare, sunt romanii Vasile Antonescu, Dragos Dima, Teodor Marin si Marcel Miron, germanii Pirmin Haenle si Stephan Hoiss, francezul Constantin Belot si muntenegreanul Ljubomir Celebic.

AICI puteti vedea rezultatele complete din calificari!

Odata cu terminarea calificarilor, a urmat tragerea la sorti pentru tabloul principal de simplu, care va debuta marti, 14 mai, cu incepere de la ora 11:00. Printre confruntarile interesante din primul tur de pe tabloul principal, care se vor desfasura maine, se numara meciurile:

Patrick Ciorcila (ROU) – Patrick Grigoriu (ROU), de la ora 16:00, transmis in direct de TVR Cluj (terenul 1). Patrick Ciorcila a intrat direct pe tablou datorita clasamentului foarte bun in ierarhia mondiala (768 ATP), in timp ce Patrick Grigoriu a beneficiat de un wild-card. Legitimati la Winners Tennis Club, ambii jucatori sunt foarte talentati si, mai mult ca sigur, vor face un meci frumos.

Germain Gigounon (BEL) – Albert Alcaraz Ivorra (ESP), de la ora 13:00 (terenul 3). Belgianul este favoritul numarul 3 al turneului.

Andras Szekely (ROU) – Matteo Fago (ITA), de la ora 13:00 (terenul 1). Clujeanul Andras Szekely a primit un wild-card si nu vrea sa-si dezamageasca sustinatorii, tocmai acasa, la Cluj. Adversarul sau, venit din Italia, ocupa locul 730 ATP in acest moment.

AICI puteti accesa tabloul complet al probei de simplu.

AICI puteti accesa programul complet al meciurilor de marti, 14 mai.