Ieri, pe terenurile de la Winners Tennis Club, a debutat BT Open 2013, turneu Futures organizat pentru al patrulea an consecutiv la Cluj-Napoca.

Fiind cel mai important turneu disputat în Cluj-Napoca, futuresul din Parcul Rozelor a fost subiectul zilei la matinalul de astăzi de la TVR Cluj. Ovidiu Blag, directorul de comunicare al competiţiei, alături de Lucian Boldor, directorul de turneu, au fost invitaţii Irinei Gaşpar la “Bună dimineaţa, Transilvania!”.

Cei trei au vorbit despre prima zi a turneului BT Open 2013, zi în care clujeanul Patrick Ciorcila s-a calificat în turul secund, după victoria obţinută, scor 6-4, 6-2, în faţa lui Patrick Grigoriu, meci ce va fi transmis în reluare la TVR Cluj, astăzi, de la ora 9.00.

Într-o altă partidă disputata ieri, Andras Szekely a pierdut scor 7-5, 6-2, în faţa italianului Mateo Faggo, ocupantul locului 730 în clasamentul mondial.

Tenisul de calitate va continua astăzi pe terenurile din Parcul Rozelor, acolo unde clujeanul Ciprian Alexandru Porumb se va duela cu polonezul Marcin Gawron, câștigătorul de anul trecut al turneului de la Cluj.

Un alt meci interesant al zilei de astăzi va fi confruntarea dintre Florian Reynet, favoritul numărul 1 şi locul 328 ATP, şi austriacul Lukas Jastraunig, ocupantul locului 636 în ierarhia mondială. Întâlnirea dintre cei doi va fi transmisă în direct de TVR Cluj, cu începere de la ora 16:00, în comentariul lui Ovidiu Blag și Ionel Banu.

(articol preluat de pe www.ovidiublag.ro)