Ilka Csoregi, jucătoare legitimată la Winners Tennis Club, a fost nominalizată la categoria sport în cadrul Galei Excelenței la Feminin organizate ieri de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, sub egida Zilelor Clujului. Alături de sportiva de 17 ani au mai fost nominalizate Corina Căprioriu (judoka CSM Cluj-Napoca) și Mihaela Tivadar (handbalistă CS Universitatea Jolidon).

„Prin această Gală dorim să recunoaştem contribuţia adusă de doamnele Clujului la dezvoltarea oraşului. Gala Excelenţei la Feminin este un eveniment aflat la prima ediţie, dar pe care dorim să îl continuăm an de an, împreună cu Primăria Cluj-Napoca”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Pentru a desemna doamnele câştigătoare din acest an, la începutul lunii aprilie AFA Cluj a invitat reprezentanţi ai presei clujene să nominalizeze personalităţile feminine care s-au remarcat anul trecut în şase domenii de activitate: cultură, implicare în comunitate, jurnalism, sport, administraţie publică şi politică.