Terenurile de la Winners Tennis Club arată impecabil, iar acest lucru a fost deja remarcat de sutele de oameni prezenți în ultimele zile în Parcul Rozelor, la Banca Transilvania Open 2013. Nici jucătorii înscriși în turneu nu s-au sfiit să aprecieze calitatea terenurilor de joc pe care le-am pregătit în cel mai mic detaliu.

Totuși, cel mai mare merit în realizarea acestui lucru îl are domnul George Cerbu, geniul din spatele reconstrucției terenurilor de la Winners Tennis Club. “E multă muncă în spate, dar plăcerea pe care o am acum, când mă uit la acești băieți cum joacă, e de neprețuit. Terenurile de zgură sunt pretențioase, dacă nu lucrezi la ele cu drag, n-ai cum să te bucuri la final de o suprafață așa frumoasă. Uitați-vă la ei (jucătorii), niciunul n-a dat vina pe terenul de joc și, credeți-mă, că sunt foarte atent la ei”, ne-a spus, mândru, George Cerbu.

Winners Tennis Club îi mulțumește lui George Cerbu pentru munca pe care a depus-o în pregătirea terenurilor din Parcul Rozelor pentru acest turneu Futures.