Winners Tennis Club găzduiește în acest weekend Cupa Winners, turneu de categoria Silver din cadrul BCR Tenis Partener. În competiție sunt înscriși peste 100 de jucători din toate colțurile țării și chiar din străinătate, meciurile disputându-se pe patru niveluri de joc: 5, 6, 7 și 8.

La nivelul 5, cel la care s-au înscris cei mai mulți jucători, favoriți sunt Sorin Florea și Sebastian Feher. La nivelul 6, pe un tablou la fel de aglomerat, principalul favorit este italianul Sergio Turrini, urmat de Bogdan Andrei Moldovan. La nivelul 7, unde tenisul se apropie cu pași mici de profesionism, îi avem ca favoriți pe Sergiu Cacoveanu și Vlad Rișca. Nu în ultimul rând, pe tabloul destinat jucătorilor de la nivelul 8, primii doi favoriți sunt Răzvan Hantig și Istvan Vincze.

“Turneele acestea din cadrul BCR Tenis Partener sunt foarte interesante pentru pasionații sportului alb. Începând cu anul 2009, de când Winners Tennis Club găzduiește astfel de turnee, s-a creat o adevărată emulație printre jucătorii de tenis din zonă și nu numai. Chiar am primit aprecieri de la București, pentru că reușim mereu să adunăm un număr atât de mare de participanți. De obicei, un turneu Silver strânge în jur de 50 de tenismeni pe tablouri, dar la noi mereu au venit peste 100. Suntem bucuroși că și după al patrulea an, pentru că acesta e ultimul turneu BCR Tenis Partener pe care-l găzduim anul acesta, ținem sus ștacheta. Aceste turnee au un impact extraordinar asupra jucătorilor și ne bucurăm să contrbuim și noi la asta!”, a declarat Lucian Boldor, directorul de turneu.

Sistemul BCR Tenis Partener reprezintă o inițiativă prin care se urmărește încurajarea și sprijinirea tuturor jucătorilor amatori de tenis, indiferent de vârstă (dar nu mai mici de 11 ani) sau sex, în vederea practicării acestui sport, atât în cadrul turneelor organizate sub egida circuitului BCR Tenis Partener, cât și în afara acestora, sub forma partidelor individuale, cu condiția asigurării unui echilibru în ceea ce privește abilitatea de joc a partenerilor, astfel încât practicarea tenisului să constituie atât o provocare, cât și o sursă de plăcere.