Patrick Ciorcilă, jucător legitimat la Winners Tennis Club ocupa la 15 ani locul 1007 in circuitul ATP de seniori, conform clasamentului ATPdin 11.09.2012.

Patrick este, în prezent, singurul tenisman din lume care, la 15 ani are o pozitie atat de avansată în clasamentul mondial cu 8 puncte ATP.

Patrick Ciorcilă a început să adune primele sale puncte ATP în urmă cu patru luni; in perioada mai-august Patrick a participat la 6 turnee futures din Romania desfasurate in Cluj, Sibiu, Iasi, Bucuresti, Pitesti si Medias, acumuland un total de 8 puncte ATP.

Jucatorul nostru a bifat primul sau punct acasa, pe zgura de la Winners Tennis Club, in Cluj-Napoca, in luna mai 2012, in cadrul turneului futures Banca Transilvania Open, unde s-a impus in fata lui Alexandru Ghilea cu scorul de 6-4, 7-6(3). Al doilea punct a venit la scurt timp, in luna iulie 2012, dupa victoria obtinuta in cadrul futuresul de la Sibiu contra spaniolului Gerard Gallego-Bertran (cu scorul de7-6(1), 7-5). La Medias, in cadrul turneului Dafora Cup, Patrick a atins faza semifinalelor, dupa un sir de victorii care a inclus cea impotriva lui Razvan Sabau (scor 6-4, 7-6(7) ), Andrei Savulescu (7-5, 6-4) si Teodor Dacian Craciun (6-4, 7-6(4) ). Anul acesta, Patrick va mai participa la o serie de turnee futures în Europa.