Cei doi sportivi ai clubului nostru, Ilka Csoregi si Patrick Ciorcila, participa in aceasta saptamana la unul dintre cele mai prestigioase competitii ale tenisului de juniori, turneul mondial Eddie Herr, in Floria, Statele Unite ale Americii.

Datorita pozitiilor bune pe care le ocupa in clasamentul ITF, cei doi au intrat fara probleme direct pe tabloul principal
Ilka inscrisa in competitie la categoria 18 ani, a ajuns pana in turul 3 al competitiei unde nu a reusit sa treaca de Townsend Taylor (SUA) 6-2, 6-2. In tururule inferioare ale competitiei Ilka le-a invins pe rand pe Sara Crawfrort cu 7-6(6) 6-1 si pe canadianca Carol Zhao cu 6-1 7-5.
La proba de dublu, Ilka a ajuns pana in faza sferturilor de finala facand echipa cu Victoria Kan (Rusia). Ele au pierdut cu 6-4, 7-5 in fata echipei Diana Bogoliy (Ukraina) – Christina Makarova (USA). Tabloul Simplu Fete aici.

Patrick a jucat la categoria 16 ani si a avut o evolutie foarte buna la proba de dublu unde a ajuns pana in semi-finala impreuna cu partenerul sau, Andrei Apostol. Cei doi au cedat in drumul spre titlu in fata perechii Hugo Di Feo (fav. 1) – Brayden N Schnur cu 8-3. Tabloul dublu baieti aici.

Eddie Herr este o competitie de referinta in tenisul mondial, reprezentand locul unde si-au afirmat talentul mari jucatori precum Maria Sharapova, Andy Roddick si Anna Kournikova.