Cei doi sportivi ai clubului nostru, Ilka Csoregi si Patrick Ciorcila participa in aceasta saptamana la unul dintre cele mai prestigioase competitii ale tenisului de juniori, turneul mondial Eddie Herr, in Floria, Statele Unite ale Americii.

Datorita pozitiilor bune pe care le ocupa in clasamentul ITF, cei doi au intrat fara probleme direct pe tabloul principal, urmand ca maine sa joace meciurile din primul tur.

Ilka este inscrisa in competitie la categoria 18 ani, iar maine, im primul meci o va intalni pe americanca Samantha Crawfort. Programul complet al zilei de maine il gasiti aici (PDF).
Patrick joaca la categoria 16 ani. Primul sau meci va avea loc maine contra lui Andrew (Q) J Schafer din SUA, un jucator venit din calificari. Programul pentru categoria 16 ani nu este disponibil. Click aici pentru tablou.

Eddie Herr este un o competitie de referinta in tenisul mondial, reprezentand locul unde si-au afirmat talentul mari jucatori precum Maria Sharapova, Andy Roddick si Anna Kournikova.

Puteti urmari LIVE meciurile Ilkai si ale lui Patrick aici.