Jucătorul clubului Winners Tennis Club, Radu Țaica s-a impus în ambele probe de băieți de la turneul destinat juniorilor sub 12 ani, care s-a încheiat ieri la clubul din Parcul Rozelor. Competiția, parte din Circuitul FRT se afla anul acesta la a doua ediție.

In proba de simplu, Radu Țaica l-a învins în finală, cu 6-0, 6-1 pe Alex Stokker (CS Sănătatea Oradea). La dublu, echipa Radu Țaica / Ștefan Paloși (CSS Constanta) a trecut în ultimul act cu 6-3, 7-6(4) de perechea Petru Berdilă (SCM Bacău)/Alex Bretan (SCM Zalău).

Dublă victorie și pentru Nora Nemeș de la Vointa Oradea. Aceasta a câștigat atât proba de simplu, cu Mihaela Mărculescu de la TC Enache Bucuresti (6-4 6-3), cât și cea de dublu.

In competiția de dublu fete, a cărei fază finală s-a disputat în sistem-sah, Nora împreuna cu Andreea Prisăcariu (AS Club Politehnica Bucuresti) s-au impus cu scorul de 6-1, 6-1 împotriva perechii Daniela Calistru (Tom Tenis Cluj-Napoca)/ Mihaela Mărculescu. Pe locurile 3 si 4 s-au clasat echipele Carla Ciorcilă (Winners TC)/Iris Kiraly (SCM Zalău) și Paula Onița (SC Club Universitar Târgu-Mureș)/Oana Cocan (Winners Tennis Club).