In perioada 12-15 februarie, echipa de juniori a clubului nostru a participat la turneul de categoria a II-a, Trofeul Pamira în Sibiu. Cei 5 jucători de tenis care au format echipa, Carla Ciorcilă, Oana Cocan, Horațiu Călugăr, Răzvan Martin și Horațiu Foghiș s-au întors cu rezultate bune, dar mai ales cu dorință și pasiune pentru performanța în tenis.

Carla, antrenată de Andreea Nițescu a obținut locul II, categoria 12 ani, menținându-și pe tot parcursul turneului atitudinea de învingătoare. Astfel în primul tur, contra Andreei Nicolae de la CS Triumf Craiova, a câștigat cu 61 61; în turul 2 a învins-o cu 60 61 pe Pop Mara de la TC Dav& Sin Brașov, iar în semifinală a trecut de Oana Ciotlauși (BTA Brasov) cu 62 62.

În finala contra lui Iris Kiraly de la CSM Zalău, Carla a condus în prima jumatate a setului întâi cu 4-3 după care a fost lipsită de șansă și, conform antrenorului ei, a pierdut primul set nemeritat. Scor final Carla Ciorcilă – Iris Kiraly 46 36.

Tot la categoria 12 ani- fete, Oana Cocan, antrenată de Adrian Szabo, a câștigat meciul primului tur, cu 62 60 împotriva Mariei Lenghyel de la SCM Deva.

Oana a avut o evoluție foarte bună, dar ajungând în turul al doilea, nu a avut suficientă încredere în forțele proprii și a cedat în fața jucătoarei care avea să câștige în final turneul, Iris Kiraly. Scor final Oana Cocan – Iris Kiraly 06 06
La categoria 14 ani- baieți, Horațiu Călugar (antrenor Dan Mihali) a avut ghinion și a cedat în primul tur acuzând o accidentare la picior. Scor final Horațiu Călugăr – Robert Popescu, Atlas Craiova: 67 51-6

Răzvan Martin și Horațiu Foghiș au cedat și ei în primul tur. Răzvan contra lui Alexandru Stoica de la Pamira Sibiu 1-6/6-7(2), iar Horațiu în fața lui Robert Popa cu 4-6/6-4/4-6.

Antrenorul lor, Adrian Szabo a declarat: “Răzvan a avut, per ansamblu, o evoluție bună, dar a început cu frică și cu toate că luptat pană la ultima minge în setul 2 nu a reușit să recupereze diferența. Horațiu a avut o evoluție inconstantă alternând rezultatele bune cu cele slabe pe tot parcursul meciului, dar sunt sigur că ambii jucătorii vor avea rezultate bune la turneele viitoare”.