Circuitul de tenis dedicat amatorilor, BCR Tenis Partener®, ramane activ si pe timpul iernii. Daca in primul sezon, lansat in 2009, ultima competitie a avut loc in octombrie, motivul fiind debutul perioadei reci, Tenis Partener, coordonatorul proiectului, lanseaza Winter Series, un concept care inglobeaza un numar de turnee ce urmeaza sa se desfasoare in perioada noiembrie 2010 – martie 2011, in opt cluburi sportive din cele mai mari orase din tara.

In Cluj-Napoca, Winners Tennis Club a acceptat provocarea Tenis Partener de a gazdui si pe timp de iarna competitii BCR Tenis Partener®.

Startul in turneele sezonului 2010 a fost dat la inceputul lunii aprilie, competitia desemnata initial sa incheie calendarul competitional avand loc saptamana trecuta. Cererea jucatorilor, insa, a determinat organizatorii sa gaseasca o solutie pentru a le pune la dispozitie, in continuare, chiar si in perioada iernii, un cadru organizat de derulare a partidelor.

Winners Tennis Club a gazduit 8 competitii pe parcursul a 7 luni, sapte luni de tenis intens. Urmeaza Winter Series, in noiembrie, ianuarie si martie, cu 3 evenimente, toate desfasurandu-se pe terenuri de tenis acoperite (balon), aducand de-o parte si de cealalta a fileului atat echipe de dublu, cat si jucatori de simplu.

Calendarul oficial Winter Series va fi postat in curand pe site-ul oficial al circuitului, pana atunci jucatorii avand la dispozitie calendarul provizoriu, disponibil aici.

Invitatia de inscriere in circuit ramane in continuare adresata oricarui pasionat de tenis, indiferent de sex sau nivel de joc, cu varsta de minimum 11 ani. Procesul de inscriere este detaliat la http://bcr.tenispartener.ro si este activ din februarie 2010.

Sursa: BCR Tenis Partener®