Castigatorii la categoria 12 ani baieti

Peste 100 de jucători, fete si băieţi, din 15 oraşe s-au întrecut la 6 categorii de vârstă, 10, 12, 14, 16 şi 18 ani si seniori, la ultima competiție națională din 2010 la Winners Tennis Club, turneul AMBIENT Tennis Cup.

Turneul a început în 2 octombrie a.c. și s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile. La fel ca în cadrul turneelor anterioare, sportivii legitimați la Winners Tennis Club au obținut rezultate foarte bune.

La categoria 10 ani – fete, câștigătoare este Dara Huciu, care a câștigat cu 64 75 finala împotriva lui Smaranda Corneanu din Iași. La 10 ani băieți, învingător este Nimrod Nemes care l-a învins pe George Naidin, TC Cluj cu scorul de 75, 60.

La 12 ani fete, trofeul îi aparține lui Nora Nemeș. Ocupanta locului II este reprezentanta Winners Tennis Club, Carla Ciorcilă. Radu Țaica de la Winners Tennis Club este câștigătorul categoriei 12 ani băieți învingându-l pe Daniel Abrudan de la TC Cluj cu scorul de 63 61. Daniel Abrudan a câștigat și categoria 12 ani – dublu împreună cu Raul Ciupe de la Palatul Copiilor Zalău.

Trofeul categoriei 14 ani, fete rămâne la Winners Tennis Club, deoarece trofeul a fost câștigat de Miruna Băican cu scorul de 75 62. Aceasta a învins-o Andreea Ionuț cu scorul de 75 62. La băieți, Dragoș Pistea de la Dafora Mediaș  a câștigat finala cu Alex Mureșan, TC Cluj (62 64). Perechea Alex Mureșan și Tudor Turdean, TC Sun Alba Iulia este câștigatoarea categoriei 14 ani băieți, dublu.

Dumitrașcu Dan, Tenis Elp Bistrița este câștigătorul categoriei 16 ani în fața lui Vlad Terebeș cu scorul de 63 36 64. Trofeul aceleași categorii merge la colega sa de club, Sara Popa cu trei victorii din trei meciuri jucate.

Categoria 18 ani băieți – Patrick Ciorcilă (14 ani) a ocupat locul I după ce a câștigat toate cele trei meciuri jucate. După victoria din primul tur cu Robert Betuker (26 60 63) s-a jucat în sistem sah, unde sportivul legitimat la Winners Tennis Club, i-a intalnit pe Alexandru Bălin (63 64) și pe Bogdan ursu ( 63 60).

La seniori, Farcaș Ioan a câștigat finala cu scorul de 63 62 în fața lui Frațilă Septimiu.

„Îi felicităm pe toți câștigătorii turneului Ambient Tennis Cup precum și pe toți participanții. Rezultatele obținute în acest an și pasiunea participanților pentru sport ne determină să ne dorim cât mai multe competiții de acest gen în Cluj-Napoca”, a declarat Simona Ciorcilă, președintele Winners Tennis Club.

Tablourile finale:

Fotografii de pe parcursul competiției si de la festivitatea de premiere:

[nggallery id=48]