Câștigătorii sunt următorii:

(c) Dorin Noge

La categoria 10 ani – fete, câștigătoare este Oana Cocan, iar ocupanta locului II este Jasmin Arif, ambele jucătoare fiind legitimate la Winners Tennis Club. La 10 ani băieți, învingător este Dan Căpâlna de la TC Sun care l-a învins pe Hânc Ștefan, CSM Câmpia Turzii cu scorul de 6-3, 6-3.

La 12 ani fete, trofeul a mers la Craiova, deoarece atât câștigătoarea locului I, Ioana Guna cât și ocupanta locului II, Tania Mare sunt legitimate la clubul craiovean Kofe. Ioan Vidan de la clubul Prim București este câștigătorul categoriei 12 ani băieți învingându-l pe Alex Bretan de la CSM Zalău cu scorul de 6-0, 6-2. Categoria 12 ani, dublu, fete a fost câștigată de perechea Ioana GunaOana Gavrilă de la Kofe Craiova cu scorul de 6-2 6-2 împotriva colegelor de club, Laura Cazacu și Tania Mare. La băieți, câștigătoare este echipa formată din Radu Țaica de la Winners Tennis Club și Ioan Vidan de la Prim București cu 6-2 6-1, în finala contra perechii Eduard Ionilă –  George Ilie.

Ultimele meciuri ale turneului au fost finalele categoriei 14 ani. La fete, câștigătoarea este Andreea Gavrilă, de la Kofe Craiova, care a învins-o Andreea Cula cu scorul de 6-0, 6-1, iar la băieți, Dragoș Pistea de la Dafora Mediaș cu scorul de 6-0, 6-3 în finala cu Tudor Turdean din Alba Iulia.

Trofeul categoriei 16 ani a rămas la clubul organizator, Winners Tennis Club. Câștigătoarea categoriei este Ilka Csoregi cu trei victorii din trei meciuri jucate, iar la băieți, Patrick Ciorcilă a ocupat locul I după ce a câștigat finala împotriva lui Mihai Grec de la Palatul Copiilor Zalău cu 6-1, 6-1.

La dublu, băieți, 18 ani trofeul a revenit perechii formate din clujeanul Patrick Ciorcilă, reprezentant al Winners Tennis Club și Radu Iepure de la Palatul Copiilor Zalău, care au învins echipa formată din Alex Bălin și Darius Neica cu scorul de 6-3 3-6 și 10/2 în tie-break-ul final. La categoria 18 ani băieți simplu, locul I a fost ocupat de Darius Neica legitimat la AMEFA Arad, care a obținut victoria cu scorul de 2-6 6-1 6-2, astfel locul II revenindu-i lui Bogdan Ursu de la Patinaj Brașov.

Categoria seniori a fost câștigată de Alex Stemate din Câmpia Turzii cu 5 victorii din 5 meciuri, urmat de Alin Matieș cu 4 meciuri câștigate.

„Tenisul este un sport care necesită o sumă de abilități din partea jucătorilor de performanță cum ar fi: agilitate, rezistență fizică și flexibilitate, dar cea mai importantă abilitate consider că trebuie să fie pasiunea pentru acest sport. Cei peste 100 de copii prezenți la acest turneu ne-au demonstrat încă o dată că pasiunea nu are vârstă și că tenisul de juniori este un sport în care merită să investim. Mai mult, implicarea unei companii de talie internațională cum este AEGON, sponsorul acestui eveniment, ne dă increderea că tenisul românesc va cunoaște mari campioni și în viitor.” a declarat Simona Ciorcilă, președintele Winners Tennis Club.

„Îi felicităm pe toți câștigătorii primei ediții AEGON Tennis Cup precum și pe toți participanții. Rezultatele obținute în acest an și pasiunea participanților pentru sport ne determină să ne dorim implicarea permanentă în comunitate. Îi invităm pe cei care anul acesta au fost aproape să caștige, să ne facă onoarea de a veni și anul viitor și de a lupta pentru podium. Toți merităm să fim acolo și, cu siguranță, dacă facem eforturile necesare, nu ne vom mulțumi cu altceva decât cu primul loc.” a declarat Silvia Sîrb, directorul general al AEGON Asigurări de Viață.

Echipa Winners Tennis Club dorește să îi felicite toți jucătorii și să mulțumească sponsorilor si partenerilor AEGON Asigurări de Viață, Banca Transilvania, Wilson, World Class Health Academy, Ancada, ACI Cluj, Grup4Instalatii, Infinity Trophy, Kara, T.I.M., Diverta, Roxer, PMA, Trend Communication și Cluj4all.com.

Iată și o galerie foto de la premiere:

[nggallery id=46]