Cupa Whirlpool din cadrul turneului BCR Tenis Partener, categoria Silver s-a incheiat duminică, 18 iulie a.c. la Winners Tennis Club. În cele trei zile ce competiție au participat peste 100 de tenismeni din toată ţara.

Competiția s-a desfășurat pe patru niveluri de participare. Astfel, la nivelul V s-a impus Atilla Vereş ( Târgu Mureș), la capătul unui meci decis după trei ore de joc, în faţa lui Andrei Niri din Zalău, de care a trecut cu 6-2, 2-6, 6-2. Acesta a fost urmat la nivelul VI de clujeanul Liviu Ardeleanu (6-4, 6-0) în faţa lui Liviu Petrean şi Cristian Maghear (6-3, 1-6, 6-3) contra lui Dan Topor din Alba Iulia, la VII. La nivelul VIII a câştigat clujeanul Andras Szekely, care l-a învins pe Zsolt Molnar din Sighetul Marmaţiei cu 6-1, 6-2.

“Ne-am bucurat de prezenţa a 104 participanţi şi am remarcat meciuri de calitate, unele decise după mai bine de trei ore de joc. Una peste alta, turneul a fost o reuşită”, a spus Lucian Boldor, directorul de competiţii din cadrul Winners Tenis Club.

Următorul turneu BCR Tenis Partener, Cupa Lacoste, categoria Gold va avea loc în perioada 6-8 august a.c. Înscrierile încep astăzi, 19 iulie la ora 20.00. Pentru mai multe detalii și pentru înscriere vă rugăm vizitați pagina turneului aici.