Ieri, la Winners Tennis Club, a avut loc meciul demonstrativ din cadrul BCR Tenis Partener Platinum – Cupa Lenovo la care au participat două perechi tată-fiu. Este vorba de Ciprian Porumb senior și junior alături de Horia și Patrick Ciorcilă. Ciprian Porumb senior, fost jucator in lotul de cupa Davis, ocupa in prezent functia de vicepresedinte al Federatiei Romane de Tenis. Ciprian Porumb junior, campion european U14 in 2007, are ca obiectiv pentru anul urmator intrarea in top 500.

La numai 14 ani, Patrick Ciorcila, cu numeroase titluri in competitiile nationale si internationale pentru juniori, se antreneaza pentru marea performanta participand si in cadrul turneelor pentru amatori, BCR Tenis Partener. Alaturi de tatal sau, cunoscutul om de afaceri clujean, Horia Ciorcila, Patrick a mai jucat la dublu si anul trecut, intr-un meci in care au fost incurajati si aplaudati de zeci de spectatori.

Partida a fost coordonată de Sever Dron, fost component de Cupa Davis a României, în prezența a câtorva zeci de spectatori și transmisă live de postul local de televiziune NCN.

Formatul partidei a fost unul special: primele 4 ghemuri s-au jucat avand de-o parte si de cealalta a terenului fiecare familie, iar urmatoarele 4 avand in teren fiii contra tatilor. Scorul a fost in favoarea juniorilor, fiecare castigand cate 5 dintre cele 8 ghemuri disputate. În final, juniorii au jucat un meci unul contra celuilalt.

Click aici pentru a viziona meciul.