Familiile Ciorcila si Porumb se vor intalni pe terenul de tenis intr-un meci demonstrativ cu un format inedit in care tatii si fii vor juca alaturi, dar si unul impotriva celuilalt.

Winners Tennis Club va gazdui sambata, 12 iunie, incepanad cu orele 17:00, in cadrul BCR Tenis Partener Platinum – Cupa Lenovo, un meci demonstrativ inedit cu participarea exceptionala a doua perechi tata-fiu. Unul dintre cuplurile prezente va fi format din Ciprian Porumb senior, vicepresedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT) alaturi de fiul sau, Ciprian Porumb junior, campion european U14 in 2007, iar celalalt ii va aduce pe teren pe Horia (tatal) si Patrick (fiul) Ciorcila.

La numai 14 ani, Patrick Ciorcila, cu numeroase titluri in competitiile nationale si internationale pentru juniori, se antreneaza pentru marea performanta participand si in cadrul turneelor pentru amatori, BCR Tenis Partener. Alaturi de tatal sau, cunoscutul om de afaceri clujean, Horia Ciorcila, Patrick a mai jucat la dublu si anul trecut, intr-un meci in care au fost incurajati si aplaudati de zeci de spectatori.

O familie la fel de populara in Cluj-Napoca ii aduce alaturi pe unul fintre fostii jucatori de Cupa Davis a Romaniei, Ciprian Porumb senior si pe fiul acestuia, Ciprian Porumb junior, recent intors din Ungaria unde a participat la un turneu ITF.

Formatul partidei va fi unul nemaintalnit, fiecare dintre cei patru participanti avand ocazia sa joace de aceeasi parte a terenului, pe rand, cu ceilalti trei, componenta perechilor schimbandu-se la fiecare trei ghemuri castigate de una dintre echipe.

In mod simbolic, meciul promoveaza valorile BCR Tenis Partener, si anume practicarea tenisului indiferent de varsta, in familie, din placere si pentru un stil de viata sportiv si sanatos.