Clubul Sportiv Winners Tennis Club situat în Parcul Rozelor din Cluj Napoca, a organizat în perioada 13-14 martie 2010, Cupa Diverta ediția a II a, competiție de categoria a III a, înscrisă în circuitul național de tenis pentru băieți și fete de 16 ani. Turneul a fost unul foarte puternic, dovadă fiind participarea în număr mare a jucătorilor situați pe primele zece locuri în clasamentul național de 16 ani. Patrick Ciorcilă, jucătorul clujean legitimat la Winners Tennis Club, care va  împlini 14 ani în septembrie anul acesta, a reușit o mare performanță, câștigând trofeul, într-o manieră categorică.

În semifinală Patrick s-a întâlnit cu Ionuț Urdă favoritul 1(4 în clasamentul național 16 ani) legitimat la Voința Oradea, obținând victoria în trei seturi 6-4, 2-6, 6-1. Celălalt finalist, Andras Szekely de la TC Cluj favoritul 2 (8 în clasamentul național 16 ani) a câștigat cea de-a doua semifinală în fața lui Darius Vermeșan de la ELP Bistrița (fav. 3) cu 6-1, 6-1. Spectatorii au avut bucuria sa vadă o finală cu doi protagoniști clujeni, un meci de foarte bună calitate, “așa cum nu s-a mai văzut la Cluj de pe vremea în care juca la 16 ani Ciprian Porumb Sr,” conform unor declarații făcute de cunoscătorii prezenți la finală. Patrick a jucat foarte ofensiv și inteligent, secondat de pe margine de antrenorul său Bogdan Nițescu, a reușit sa-l întreacă pe Andras în trei seturi 4-6, 6-2, 6-2 obținând astfel prima sa victorie într-un turneu național de categoria a III de 16 ani.

La fete competiția a fost câștigată de Irina Bara favorita 1 (locul 3 național) de la Iris Ștei, care s-a impus în finală cu scorul de 6-1, 6-1 în fața Liviei Cîrnu (27) de la LPS Constanța.

Cele două locuri trei au fost acordate semifinalistelor Ioana Roșca(39) de la CSM Craiova și Bianca Neacșa (36) de la Segărceanu TC București.

Cupa Diverta Ediţia II 13-14 martie 2010
Ştire difuzată la postul de televiziune NCN

Click aici pentru galeria foto a competiţiei.

Datele tehnice ale competiţiei: