Clubul Winners Tennis Club situat în Parcul Rozelor din Cluj Napoca, a organizat în perioada 6-8 martie 2010 prima ediție a Cupei NCN, turneu de categoria a treia, cu participare națională. Această competiție încheie seria celor trei turnee organizate indoor în acest an, la Winners Tennis Club, destinate celor mai tineri jucători de tenis de performanță cu vârste de 10 și 12 ani băieți și fete. Jucând un tablou de 16 poziții, primele două favorite la 12 ani au ajuns în finală, Ioana Toanchina de la Sportul Studențesc București (1) câștigând cu 6-1, 6-0 în fața Andradei Cărăban (2), legitimată la Artemis Orăștie. La băieții de 12 ani locul întâi a fost câștigat de Cristian Moldovan de la CSU Târgu Mureș care a dispus în finală de clujeanul Răzvan Martin de la Hărnuț TC cu scorul de 6-2, 6-4.

La 10 ani atât băieții și fetele au jucat după sistemul fiecare cu fiecare, câte 5 jocuri. Cu 5 victorii din cinci meciuri Gabriel Liahovici de la TC Baia Mare a ocupat locul I fiind urmat de Mihnea Pădurean TC Cluj cu 4 victorii și Tudor Foia de la CS Performer Iași locul 3 cu 3 victorii.

La 10 ani fete, marea învingătoare a fost Carla Ciorcilă  de la Winners Tennis Club, care a reușit un rezultat de excepție, câștigând detașat toate cele cinci meciuri, patru cu scorul 6-0,6-0, cedând un singur ghem în tot turneul, colegei sale de club Oana Cocan, (clasată pe locul trei) Carla a învins-o în finală 6-0, 6-0 pe Ilinca Foia (CS Performer Iaşi).

Pe lângă premiile, cupele și diplomele asigurate de organizatori, splendidele buchete de flori oferite de florăria Kara, au adus zâmbete pe fețele jucătoarelor şi au conferit un moment de distincție și eleganță finalului de turneu.

Cupa NCN Ediţia I 6-8 martie 2010
Ştire difuzată la postul de televiziune NCN

Click aici pentru galeria foto a competiţiei.

Articole în presă:
Monitorul de Cluj

Datele tehnice ale competiţiei:
Tablou principal 12 ani fete
Tablou principal 12 ani baieţi
Fisa sah 10 ani fete
Fisa sah 10 ani baieţi