Winners Sports Club – Cluj Napoca

INTREBARI FRECVENTE - AJUTOR

Ce fel de terenuri se pot rezerva online ?

Scopul rezervarii online este inchirierea dreptului de folosinta a unui teren disponibil in intervalul de timp dorit. Fie ca este o inchiriere de timp „one-time” sau rezervare multipla NU face parte din categoria abonament. Terenuri disponibile pentru rezervari sunt : - 3 terenuri tenis in balon in perioada octombrie – aprilie - 11 terenuri tenis zgura in perioada aprilie – octombrie - 1 teren tenis hard - 2 terenuri padel - 2 terenuri laptenis - 1 teren fotbal Unitatea de timp pentru inchiriere este de o ora. In unele situatii sunt disponibile reduceri „last-minute” , care apar explicit la efectuarea rezervarii.

Cum se rezerva online ?

Pasii necesari unei rezervari online sunt: 1. Accesul se face prin intermediul linkului „Rezerva online” din pagina principala a site-ului www.winners-tennis.ro, utilizatorul va fi redirectat in pagina de login a aplicatiei de rezervari. 2. Daca este un client nou va apasa butonul de inregistrare si va completa datele „nume, prenume, telefon mobil si adresa de e-mail „. 3. Dupa ce s-a inregistrat cu succes va apasa butonul logare unde va introduce adresa de e-mail mai sus mentionata, moment in care sistemul ii va trimite pe e-mail linkul de acces in pagina de rezervari. 4. Se face click pe link-ul primit pe e-mail si utilizatorului i se va deschide in browser pagina de rezervari. 5. Se selecteaza data dorita pentru rezervare teren, si din stanga meniului tipul de teren ; programul va afisa toate terenurile disponibile cu orarul aferent . Cu galben si albastru sunt orele disponibile pentru rezervare corespunzator celor 2 categorii de pret. Cu rosu sunt orele ocupate deja indisponibile pentru rezervari. 6. Se selecteaza ora si in tabelul de mai jos sunt afisate toate detaliile inclusiv pretul si apare „Rezerva” doar pentru orele disponibile. 7. Se apasa butonul „Rezerva” si ora rezervata se schimba in portocaliu. 8. Se mai pot face si alte rezervari suma totala se cumuleaza si este afisata in cadrul butonului „Plateste” . 9. Finalizarea platii se poate face doar prin acceptarea „Termenilor si Conditiilor” dupa care se va face automat redirectare in site-ul „PlatiOnline” unde se efectueaza plata online cu cardul. Rezervarile facute se inactiveaza automat daca plata cu cardul a generat eroare. 10. Dupa finalizarea cu succes a platii rezervarea devine finala – ora rezervata va avea culoarea verde, veti primi pe email detaliile rezervarii. De asemenea veti primi un SMS cu 2 ore inainte pentru rezervarile in intervalul 10-23 sau in ziua precedenta in intervalul 18-20 pentru rezervarile din primele ore ale zilei 8-10.

Cum se poate modifica o rezervare gata facuta?

O rezervare platita online se poate modifica cu cel putin o zi inainte, prin apelarea serviciului de back-office din cadrul clubului care va face reprogramarea pentru o data ulterioara din cadrul aceleiasi luni si in intervalul orar corespunzator aceleiasi categorii de pret.

Daca renunt la rezervare se returneaza banii inapoi?

Banii inapoi se returneaza doar pentru cauze care tin de indisponibilitatea terenului si in cazul in care angajatii back-office nu vor gasi o solutie de comun acord pentru amanarea rezervarii. In aceasta situatie rezolvarea o va face back-office-ul disponibil zilnic intre orele 8-22. Pentru rezervarile anulate din vina prestatorului suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la anularea rezervarii.

Cum apare rezervarea online in extrasul de cont?

In extrasul de cont aferent cardului cu care se face plata online tranzactia va aparea cu titlul „winners-tennis”.

Se pot face si abonamente online?

Deocamdata abonamentele se vor face doar la sediul clubului, in ultimele zile ale lunii curente pentru luna urmatoare.

Se poate elibera factura?

Factura se elibereaza daca trimiteti un email cu datele de facturare la adresa office@winners-tennis.ro, in care specificati numarul comenzii – apare in e-mailul de confirmare plata.

Plati online             FAQ    Contact
© Copyright 2017 | Winners Sports Club - S.C. Winners Parcul Rozelor S.A., CUI RO 23405100, J12/900/2008