Perioada turneului:
15-17 septembrie

Taxa înscriere turneu: 100 lei/echipă. Ultima zi pentru inscriere este 13 septembrie.

WELCOME PACK:

Fiecare echipa va primi 1 ora de padel gratuit pentru antrenament (inainte de startul turneului, cu rezervare telefonica, in limita disponibilitatii)

Toate informatiile legate de turneu (programare, clasamente, fotografii, noutati) pot fi gasite și pe pagina noastra de Facebook.

Turneul va fi împărțit în două grupe valorice:

CATEGORIA ADVANCED

CATEGORIA LIGHT

Regulament:

Categoria LIGHT va fi formata din 4 grupe a cate 4 echipe fiecare, grupele jucandu-se in sistem ”fiecare cu fiecare”. Se vor califica mai departe cele mai bune 2 echipe din fiecare grupa, urmand sa se dispute sferturile de finala, semifinalele si finala mare, respectiv finala mica.

Categoria ADVANCED va fi compusa din 3 grupe a cate 4 echipe fiecare, mai departe mergand primele 2 clasate din fiecare grupa si doua cele mai bune echipe de pe locul 3. Se vor acorda punctaje in grupa, astfel:

-pentru o victorie cu 2-0 la seturi, se vor castiga 3 puncte; -pentru o victorie cu 2-1 la seturi, se castiga 2 puncte; -pentru o infrangere cu 1-2 la seturi, se acorda 1 punct;
-pentru o infrangere cu 0-2 la seturi, 0 puncte;

Modul de departajare: 1) numarul de puncte; 2) victoria directa; (in caz ca sunt 3 echipe cu acelasi numar de puncte, se ia in considerare setaverajul) 3) setaverajul; 4) game-averajul; Sistemul de joc: se va juca in sistem cel mai bun din 3 seturi, setul decisiv fiind un set normal cu tie-break la scorul de 6-6;

Echipa care nu se prezinta la meci in termen de 15 minute fata de ora programata va pierde partida cu scorul de 6-0 6-0 in dauna echipei prezente;

Alte informații:

Program: meciurile de vineri nu vor incepe inainte de orele 16:00, iar sambata si duminica se va juca incepand cu orele 10:00. Atat programul turneului cat si modul de desfasurare al acestuia vor fi anuntate ulterior, in functie de numarul de echipe inscrise.

FIECARE ECHIPA VA AVEA GARANTATE 2 MECIURI IN CADRUL TURNEULUI INDIFERENT DE REZULTAT!

OBLIGATIILE JUCATORILOR

• Sa se prezinte la meci cu zece minute inainte de ora de joc programata
• Pe teren se intra exclusiv cu incaltaminte de sport (fara crampoane)
• Daca un jucator nu dispune de paleta, aceasta se gaseste la receptia clubului
• In cazul neprezentarii adversarilor dupa maximum douazeci de minute fata de ora de start, partida este castigata cu 2-0 de catre cei prezenti
• Pe toata durata competitiei, atat in teren cat si in afara lui, participantii trebuie sa prezinte un comportament adecvat unui club sportiv. Ne rezervam dreptul de a descalifica jucatorii care nu respecta aceasta regula.
• Scorul si arbitrajul meciului cad in responsabilitatea exclusiva a celor doua echipe (se joaca fara arbitru)
• La finalul meciului, jucatorii au obligatia sa predea mingile de joc si paletele la organizator.

Premii:

• Abonamente padel
• Vouchere la restaurantul Winners
• Palete padel
• Trofee, medalii, diploma
• Alte surprize

Formular de înscriere la Winners Padel Challenge 2:

Etapa de înscrieri s-a încheiat!

Ultima zi pentru înscrieri este 13 septembrie 2017. Urmărește această pagină pentru a vedea lista echipelor înscrise în competiție și alte detalii.

Taxa de înscriere de 100 lei se plătește în maxim 48 de ore de la trimiterea acestui formular la recepția Winners Sports Club (Strada Calvaria fn, Parcul Rozelor, Cluj-Napoca). Neplata taxei în termen de 48 de ore de la înscriere atrage după sine anularea înscrierii.

Partener:

Dă share la această pagină!