Perioada turneului:

28 septembrie – 1 octombrie

Taxa înscriere turneu: 250 lei/echipă. Ultima zi pentru inscriere este 26 septembrie.

După înscriere, echipa participantă are obligaţia de a achita taxa de înscriere în termen de 48 de ore, la recepţia Winners Sports Club. În caz contrar, rezervarea se anulează!

Toate informatiile legate de turneu (programare, clasamente, fotografii, noutati) pot fi gasite și pe pagina noastra de Facebook.

Formular de înscriere la Winners Football Cup:






    Am luat la cunoștință faptul că din momentul trimiterii formularului am 48 de ore pentru a plăti taxa de înscriere, în caz contrar înscrierea fiind anulată.

    Ultima zi pentru înscrieri este 26 septembrie 2017. Urmărește această pagină pentru a vedea lista echipelor înscrise în competiție și alte detalii.

    Taxa de înscriere de 250 lei se plătește în maxim 48 de ore de la trimiterea acestui formular la recepția Winners Sports Club (Strada Calvaria fn, Parcul Rozelor, Cluj-Napoca). Neplata taxei în termen de 48 de ore de la înscriere atrage după sine anularea înscrierii.

    Premii:

    • Abonamente fotbal
    • Vouchere la restaurantul Winners
    • Mingi de fotbal
    • Trofee, medalii, diploma
    • Alte surprize

    Alte informații:

    Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce in orice moment completari si modificari prezentului regulament, inclusiv in ceea ce priveste formatul de joc, acestea fiind menite a conduce la buna desfasurare a competitiei. Orice modificare ulterioara publicarii prezentului regulament va fi adusa, in cel mai scurt timp, la cunostinta participantilor.Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce in orice moment completari si modificari prezentului regulament, inclusiv in ceea ce priveste formatul de joc, acestea fiind menite a conduce la buna desfasurare a competitiei. Orice modificare ulterioara publicarii prezentului regulament va fi adusa, in cel mai scurt timp, la cunostinta participantilor.

    ATENTIE !!! Jucatorii participanti la aceasta competitie sunt responsabili pentru starea de sanatate avuta la data inceperii jocurilor. Fiecare jucator are obligatia de a semna o declaratie pe proprie raspundere in care se precizeaza faptul ca este apt din punct de vedere medical pentru a lua parte la aceasta competitie. Organizatorul aduce la cunostinta tuturor jucatorilor inscrisi necesitatea de a-si efectua un control medical inaintea primului joc din competitie. Prin inscrierea in competitie, jucatorii inteleg pe deplin riscurile practicarii acestui sport, inclusiv riscul accidentarii grave sau alte posibile efecte asupra starii lor de sanatate. Astfel, in cazul unui eveniment nedorit care duce la accidentarea de orice fel a jucaatorilor pe intreaga perioada de desfasurare a competitiei, acestia se angajeaza sa nu formuleze nici o plangere sau pretentie de orice fel impotriva organizatorului competitiei. JUCATORII VOR BENEFICIA DE ASISTENTA MEDICALA PRIMARA IN TIMPUL MECIURILOR

    Proceduri Generale:

    1. Echipele participante sunt raspunzatoare atat pentru actiunile propriilor jucatori, cat si pentru actiunile suporterilor. Daca un jucator loveste sau are intentia de a lovi un adversar/coechipier/oficial/persoana straina/ etc. va fi exclus din competitie.

    2. In incinta suprafetei de joc pot intra doar jucatorii, antrenorii si delegatii echipelor inscrise, pe baza foilor de joc eliberate in prealabil de catre organizator.

    3. Organizatorul se va ocupa de toate elementele necesare disputarii in bune conditii a competitiei: terenuri, nocturna, mingi, arbitri etc.

    4. Nu este permisa participarea jucatorilor legitimati la echipe din primele 3 ligi de fotbal afiliate FRF.

    Reguli principale de joc:

    1. Sistemul de joc este 6 + 1, dar atat pe raportul de joc cat si in lotul extins al echipei pot fi inscrisi maxim 10 jucatori. Toti jucatorii din lotul extins trebuie comunicati la inceputul competitiei. Nu este posibila inlocuirea jucatorilor din lotul extins pe parcursul competitiei.

    2. Cu 10 minute inaintea fiecarui meci, antrenorul sau capitanul echipei trebuie sa prezinte arbitrului foaia de joc cu numele celor 10 jucatori. Daca o echipa nu se prezinta la ora stabilita pentru inceperea jocului, arbitrul va astepta 10 minute si apoi va anunta victoria echipei prezente cu scorul de 3-0.

    3. Echipele vor avea tricouri cu numere distincte pentru a facilita identificarea jucatorilor care marcheaza si contabilizarea golurilor in topul golgeterilor.

    4. Nu este permisa folosirea pantofilor sport speciali cu crampoane (ghete de fotbal cu crampoane mari, dedicate jocului pe iarba),  pantofii de sport vor fi cei cu multicrampon pentru teren sintetic.

    5. Partidele se vor desfasura in doua reprize a cate 20 de minute in faza grupelor, respectiv 2 reprize a cate 25 de minute in fazele finale ale competitiei.  Echipele au dreptul la o  pauza  intre cele doua reprize care sa nu depaseasca 5 minute.

    6. Fiecare echipa are dreptul la cate un time-out de repriza, fiecare cu durata de maxim 1 minut.

    7. Daca un jucator primeste al 2-lea avertisment (cartonas galben) in cursul aceluiasi joc si implicit cel rosu (cumul de cartonase galbene) va parasi incinta terenului de joc, echipa jucand in inferioritate numerica timp de 3 minute, dupa care va fi inlocuit cu un alt jucator inscris in raportul de joc.

    8. Daca un jucator primeste direct cartonas rosu, echipa va juca in inferioritate timp de 5 minute, dupa care va fi inlocuit cu un alt jucator inscris in raportul de joc.

    9. Jucatorul eliminat are obligatia de a parasi terenul de joc de indata.

    10. Aruncarea de la margine se executa doar cu piciorul, de pe linia de margine sau din spatele acesteia, mingea trebuie sa fie oprita si sa se efectueze de pe locul in care mingea a parasit terenul de joc. Daca jucatorul executa aruncarea de la margine din interiorul terenului de joc sau daca mingea nu a fost oprita in momentul executarii sau nu se respecta locul de executare al aruncarii de la margine (maxim 1 metru stanga-dreapta fata de locul prin care mingea a depasit pe pamant sau in aer linia de margine), aruncarea de la margine revine echipei adverse.

    11. Lovitura de la poarta va fi executata doar de portar cu mana, in caz contrar echipa adversa va primi o lovitura libera indirecta de pe locul comiteri abaterii.

    12. La loviturile libere distanta la care va fi plasat zidul este de 5 metri, iar distanta la care trebuie sa plaseze un jucator advers la o aruncare de la margine este de 2 metri, in caz contrar jucatorul va fi avertizat cu cartonas galben.

    13. Daca un jucator paseaza mingea propriului portar, acesta o va putea juca doar cu piciorul. Daca portarul prinde mingea in maini dupa ce i-a fost pasata de un coechipier cu piciorul, arbitrul va opri jocul si il va relua cu o lovitura libera indirecta pentru echipa adversa de pe locul unde s-a comis abaterea (de pe locul unde portarul a prins mingea in maini).

    14. NU sunt permise atacurile prin alunecare pe terenul de joc de nici un fel! ATENTIE : Incercarea de deposedare a unui adversar printr-o alunecare va fi sanctionata cu o lovitura libera indirecta pentru echipa adversa care se va executa de pe locul comiterii greselii/abaterii si avertisment (cartonas galben) pentru jucatorul vinovat de comportare nesportiva.Daca alunecarea se afectueaza la minge (ex. in incercarea de a o impiedica sa iasa din terenul de joc sau in incercarea de a inscrie un gol din alunecare, etc) echipa al carui jucator comite aceasta abatere va fi sanctionata cu o lovitura libera indirecta acordata echipei adversa de pe locul unde s-a comis abaterea.

    15. Inlocuirile de jucatori se pot efectua „ ca la handbal”. Jucatorul inlocuitor nu va intra pe terenul de joc decat dupa iesirea jucatorului care va fi inlocuit si doar pe la linia mediana a terenului de joc. Un jucator care a fost inlocuit poate sa reparticipe la joc. Jucatorul inlocuit are oblicatia de a anunta arbitrul de schimbarea care urmeaza sa fie facuta si va intra pe terenul de joc doar cu permisiunea acestuia, in caz contrar va fi avertizat cu cartonasul galben.

    16. Daca o echipa se retrage din competitie, urmatoarele meciuri ale acesteia vor fi pierdute automat cu scorul de 3-0. Echipele care au jucat deja cu echipa respectiva vor primi de asemenea 3 puncte pentru acel joc, iar golurile inscrise se pastreaza in evidenta pentru titlul de golgeter.

    17. Neprezentarea unei echipe la doua jocuri din cadrul grupelor se sanctioneaza cu excluderea din competitie. La fel si neprezentarea la un meci cu caracter eliminatoriu.

    Mod de desfasurare:

    1. Turneul va fi compus din maxim 16 echipe, pe principiul ‘’primul venit-primul servit’’. Acestea vor fi impartite in 4 grupe a cate 4 echipe, grupele jucandu-se in sistem “fiecare cu fiecare”. Astfel, fiecare echipa va avea garantate minim 3 meciuri jucate, indiferent de rezultat.*

    *Urmează a se decide in functie de numarul de echipe participante

    2. Fiecare victorie va fi recompensata cu 3 puncte, un meci egal cu 1 punct, iar o infrangere va insemna 0 puncte;

    3. Vor merge mai departe primele 2 clasate din fiecare grupa, ulterior jucandu-se sferturi de finala, semifinale si finala mica si finala mare. In caz de egalitate intre 2 echipe in faza grupelor, criteriul de departajare este dat in ordine de: meciul direct, gol-averaj, goluri marcate, goluri primite. In cazul in care 2 echipe sunt la egalitate si aceasta se mentine si dupa criteriile deja mentionate, echipele aflate in aceasta situatie vor mai juca o partida de departajare care va avea loc la o data stabilita de organizatorii competitiei.

    4. In caz de egalitate intre 3 echipe clasamentul intre ele se va face prin anularea rezultatului cu cea de-a patra echipa indiferent daca aceasta este prima sau a patra in clasament.

    5. Dupa grupe, in caz de egalitate se va trece direct la executarea de lovituri de la 7 metri (3 lovituri de echipa). Numele jucatorilor executanti vor fi comunicati arbitrului dupa incheierea partidei, inainte de executarea loviturilor de departajare. In cazul in care ambele echipe inscriu acelasi numar de goluri sau nu inscriu niciun gol, executarea loviturilor de departajare va continua in aceeasi ordine pana cand una din echipe inscrie iar cealalta rateaza (sau invers). Un jucator poate executa o lovitura de la 7 metri a doua oara doar dupa ce toti jucatorii din echipa sa au executat fiecare o lovitura de departajare. Doar jucatorii aflati pe terenul de joc la sfarsitul celor 50 minute, pot executa lovituri de departajare. Daca o echipa are un numar mai mic de jucatori la sfarsitul celor 50 minute de joc (ex eliminare), echipa adversa are obligatia sa „egalizeze” numarul de jucatori prin „excluderea” unui jucator.

    Partener:

    Dă share la această pagină!