WINNERS TENNIS CLUB a organizat in perioada 30 mai-7 iunie 2009 Campionatele Nationale Individuale categoria 14 ani, baieti si fete. (click AICI pentru a accesa galeria foto)

Este pentru prima data in ultimii 15 ani cand un astfel de eveniment are loc in Cluj-Napoca, iar clubul Winners si-a propus sa promoveze tenisul in randul clujenilor organizand si alte competitii sportive, atat nationale cat si internationale, pentru juniori si seniori.

Turneul a fost o reusita din toate punctele de vedere, participantii declarandu-se foarte multumiti de organizare si de premiile oferite si au promis ca vor reveni cu placere sa joace pe terenurile clubului oricand vor avea ocazia.

Alaturi de Winners Tennis Club, organizatori ai turneului au fost Federatia Romana de Tennis si Primaria Cluj-Napoca.

La competitie au participat cei mai buni jucatori la categoria 14 ani din Romania, aproximativ 130 sportivi, baieti si fete.

Valoarea premiilor a fost aproximativ 15.000 euro, fiecare participant, inclusiv cei din calificari, primind premii constand in materiale sportive si de birotica/papetarie oferite de sponsorii competitiei si de Winners Tennis Club.

Castigatorii sunt:

SIMPLU

Baieti:

 • Locul I : Apostol Andrei – Dinamo Bucuresti;
 • Locul II: Culicovschi Artur – Dunarea Galati;
 • Locul III: Buzelean Alexandru – LPS Constanta;
 • Locul IV: Tatomir Luca – TCB Bucuresti

Fete:

 • Locul I : Zmau Michelle – CFR 2002 Iasi;
 • Locul II: Gradinaru Andrea – Steaua Bucuresti
 • Locul III: Csoregi Ilka – Winners Tennis Club Cluj
 • Locul IV: Bercaru Ilinca – CSM Onesti

DUBLU

Dublu baieti:

 • Locul I : APOSTOL  ANDREI – DINAMO BUCURESTI

  TATOMIR  LUCA – AS TC BUCURESTI

 • Locul II: CIORCILA  PATRICK – WINNERS TENNIS CLUB CLUJ

  URDA IONUT – VOINTA ORADEA

 • Locurile III-IV: BACIU IUSTIN – TENIS STAR PIATRA NEAMT

  SZEKELY ANDRAS – TC CLUJ

  BUZELAN  ALEXANDRU – LPS CONSTANTA

  ONTICA  COSMIN – LPS CONSTANTA

Dublu fete:

 • Locul I : BARA  IRINA – TC IRIS STEI

  BERCARU  ILINCA – CSM ONESTI

 • Locul II: ENE CRISTINA – SPORTUL STUDENTESC BUCURESTI

  GRADINARU ANDREEA – STEAUA BUCURESTI

 • Locurile III-IV:ROTARU TEODORA – TC AS PIT

  ZMAU MICHELLE – CFR 2002 IASI

  CSOREGI    ILKA – WINNERS TENNIS CLUB CLUJ

  DUCU IOANA – SPORTUL STUDENTESC BUCURESTI

Pentru clasamentul complet click pe următoarele linkuri (PDF):

Suntem mandri de faptul ca doi jucatori ai clubului nostru Patrick Ciorcila si Ilka Csoregi au ajuns in fazele superioare ale competitiei: Patrick locul II la dublu baieti, iar Ilka Locul III simplu fete si III dublu fete. Felicitari!

Directorului Tehnic al campionatului, domnul Lucian Boldor, a declarat:

” S-au asigurat conditii foarte bune de desfasurare a campionatelor la Winners Tennis Club. Federatia Romana de Tenis a luat o decizie buna acordand licenta de organizare clubului din Cluj-Napoca. Clubul a pus la dispozitia jucatorilor 16 terenuri de zgura, vestiare, sala de fitness si relaxare pentru jucatori si un restaurant cu specific sportiv.

Ne bucuram ca am avut clujeni in fazele superioare ale Campionatului: Patrick Ciorcila- locul II dublu si Ilka Csoregi – locul III simplu fete si III dublu. Premiile acordate de Winners Tennis Club, Federatia Romana de Tennis si sponsorii evenimentului au fost substantiale crescand pe masura ce jucatorii avansau in clasament, ajungandu-se ca pentru castigatorii locurilor 1-4 sa fie nevoie de ajutorul parintilor pentru a duce premiile acasa”.

Arbitrul principal, dl. Ioan Marginean:

“Acest turneu este primul turneul national organizat in Cluj-Napoca in ultimii 15 ani. A fost un turneu reusit atat din punct de vedere organizational cat si valoric. Clubul organizator, Winners Tennis Club, este o baza sportiva cu dotari, dupa parerea mea, unice in Romania: 16 terenuri de zgura la standarde internationale; restaurant sportiv; vestiare, sauna, sala de pregatire fizica.

Acest turneu a fost primul turneu de tenis de juniori din Romania televizat si transmis in direct in sferturile de finala, semifinale si finale. Parintii si antrenorii au fost foarte mutumiti de conditiile de masa si cazare oferite de clubul sportiv, iar turneul a fost o reusita 100%.

Staff-ul clubului s-a comportat exemplar si rezultatul turneului se datoreaza in mare parte dedicatiei cu care acesti oameni si-au facut munca. Sunt convins ca Winners Tennis Club va gazdui multe alte turnee valoroase si in viitor”.

***

Parteneri:

Trend Communication, Ancada, Babolat, Wilson, Fischer

Sponsori:

Banca Transilvania, Transavia, Star Lubricants, SC Dacia Service Cluj Feleac SA, Mobitelco, ACI Cluj, Grup 4 Instalatii, TIM, BT Securities, Injoy, Diverta, City Hotels

Turneul a fost promovat în media prin intermediul următorilor parteneri:

 • Presa locală: ZIUA de CLUJ, Monitorul de Cluj, Foaia transilvană, Cluj Express, Szabadsag, Adevărul de Seară (ediţia de Cluj)
 • Presa regională: Adevărul de Transilvania, Kronika
 • Presa sportivă: Gazeta Sporturilor
 • Presa online: www.citynews.ro, www.ziuadecj.ro, www.clon.ro
 • Televiziuni locale şi regionale: TVR Cluj, NCN, Realitatea TV Cluj
 • Ecrane video de mari dimensiuni: Piata Mihai Viteazu, Aeroportul International Cluj, Polus Center Cluj, Iulius Mall