Ce este circuitul BCR Tenis Partener?

Daca suntem amatori, asta nu inseamna ca nu ne putem comporta ca niste profesionisti. Tocmai de aceea, va invitam la competitie.

O competitie in care:

•    veti putea transforma meciurile amicale pe care le jucati in partide cu miza

•    veti putea participa la turnee cu premii destinate exclusiv celor cu acelasi nivel de joc ca al dumneavoastra

•    veti avea un clasament, o pagina personala pe site, ca cele ale jucatorilor profesionisti, o arhiva a partidelor disputate

•    va veti putea gasi noi parteneri de joc si – de ce nu?! – va veti face noi prieteni

•    si, nu in ultimul rand, veti beneficia de discount-uri la magazinele partenere

Invitatia este adresata oricarui jucator de tenis din Romania, indiferent de varsta, sex sau nivel de joc, mai putin celor din Top 1 000 ATP/WTA.

Fii, deci, amator profesionist! Cum?! Nimic mai simplu! Mai intai te inscrii in circuit, apoi iti determini nivelul de joc conform indicatiilor de pe site-ul circuitului, il faci public pe pagina personala a site-ului, dupa care liber la joc si, din 1 mai 2009, la trofee!

BCR Tenis Partener – este cel mai amplu proiect sportiv din Romania. Demarate in luna februarie turneele continua pana la sfarsitul lunii noiembrie.

In 2009 se desfasoara 102 turnee in majoritatea oraselor mari din tara: Bucuresti, Focsani, Sibiu, Craiova, Deva, Galati, Campina, Targoviste, Timisoara, Hunedoara, Medias, Piatra Neamt, Mangalia, Baia Mare, Suceava, Constanta, Oradea, Alba Iulia, Braila, Drobeta Turnu Severin, Cernavoda, Cluj-Napoca, Iasi, Arad, Baile Govora, Galati, Ramnicu Valcea, Zalau, Satu Mare, Targu Mures, Botosani, Sighetu Marmatiei, Otopeni, Reghin si Brasov.

Pentru mai multe detalii click AICI.

In luna august WINNERS TENNIS CLUB  va gazdui si co-organiza doua turnee din cadrul circuitului. Cupa WINNERS se va desfasura in doua editii: intre 13-16 august si intre 28-20 august 2009.