Tenis

/Tenis
Tenis 2017-07-05T14:58:36+00:00

Până nu demult, majoritatea românilor percepeau tenisul ca pe un sport exclusivist, destinat celor instăriți sau care doresc să evolueze ca jucători profesioniști. Cu toate acestea, în ultima vreme tenisul a început să câștige popularitate în rândul tuturor celor interesați de o viață sănătoasă și care își doresc să rămână în formă practicând mișcare în aer liber. Tenisul reprezintă un exercițiu fizic riguros care implica multă alergare și folosirea brațelor. Întărește și tonifică mușchii brațelor si ai picioarelor și ajută la controlul greutății. Pe lângă faptul că reprezintă o alternativă veritabilă la regimul clasic de fitness, tenisul are și un rol terapeutic demonstrat, de reducere a nivelului de stres.

Copiii şi adulţii care doresc să aibă o experienţă plăcută din punct de vedere energetic şi social o pot gasi prin intermediul tenisului. Orice membru al familiei poate participa la evenimentele organizate de Winners Tennis Club, pe tot parcursul anului. Participarea la aceste activitati nu depinde de experienţa, nivelul de calificare sau capacitatea atletica a persoanei. Oricine poate juca tenis.

Amploarea, profunzimea şi in general calitatea experienţei sportive pe care o oferim este de neegalat pe piaţa clujeană. Lucrăm permanent pentru a diversifica și îmbunătăți serviciile noastre și pentru a crea o varietate de evenimente sportive bazate pe tenis, care îndeplinesc exigențele fiecăruia.

Scoala de tenis

 • Cursuri pentru copii
 • Summer Camp

Cursuri adulți

Cursuri individuale (un adult + un antrenor)
 • Începători

Pentru jucătorii neexperimentați sau pentru cei care se reîntorc pe teren după o lungă absență scopul nostru este să învețe loviturile. Antrenorii noștri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți treptat nivelul de joc, controlul mingii și rezistența. Un alt aspect important al orei de tenis este că aceasta reprezintă o modalitate placută de activitate fizică regulată.

 • Jucători experimentați

Antrenamentele vă vor îmbunătăți eficiența și forța loviturilor precum și consistența lor. Se folosesc tehnici și tactici avansate de joc care pot fi folosite în competițiile adresate jucătorilor amatori organizate de clubul Winners și nu numai.

Echipa Winners

 • Adrian Szabo – Manager club/Director Școala de Tenis

Adrian este managerul Winners Tennis Club și directorul Scolii de Tenis Winners. Are o vastă experiență ca antrenor, iar, recent, a devenit membru (antrenor) Level B în Global Professional Tennis Coach Association. Începând cu anul 1996 a fost antrenor în cadrul clubului UTA Arad unde l-a avut ca elev pe Marius Copil, actualul jucător de Cupa Davis al României. Între 1997 și 1998 a antrenat copiii de la Școala de tenis Weisz Arad-Augsburg, iar din anul 2000, timp de doi ani, a antrenat la T.C. Ascheim, Germania. Apoi s-a reîntors în România unde timp de 7 ani a fost antrenor la clubul sportiv Harnut Radu din Cluj-Napoca. Adrian este de profesie medic stomatolog, dar spune că tenisul va fi întotdeauna pe primul plan.

Tel: 0722.572.541
Email: sadriansebastian@ yahoo.com
Limbi străine: Engleza și germana
 • Andreea Nițescu

Andreea este câștigătoarea mai multor turnee naționale de copii, junior și seniori. S-a alăturat echipei Winners Tennis Club în anul 2008, an în care a absolvit cursurile Facultății de Educatie Fizică și Sport, specializarea tenis de câmp. Între anii 1998 -2000 a fost legitimată la clubul CSS 2 București, avându-l ca antrenor pe Zacopcenu Mihai. În această perioadă a participat la Campionatele Nationale de Juniori pe echipe in mai multi ani consecutivi. În 2002, Andreea a făcut parte din echipa Tus-Ickern, în Germania. Apoi, în 2005 a fost legitimată la T.C Trento Italia, avându-l ca antrenor pe Massimo Labrocca. În această perioadă a participat la o serie de concursuri unde a ocupat locul 1.

Tel:0740.258.820
Email: andreea_nitescu@yahoo.com
Limbi straine: engleza
 • Monica Racovițan

Monica este antrenoare la Winners Tennis Club din anul 2008. Are o diplomă de Master in „STIINTA SPORTULUI”, în cadrul Universitatii „BABES-BOLYAI” Cluj-Napoca și a absolvit cursuri de psihologie sportivă și masaj-kinetoterapie. Printre performanțele sportive ale Monicăi se numără atingerea pozitiei 506 în clasamentul WTA, căștigarea mai multor turnee internaționale de juniori (în Ungaria, Italia, Franta, Belgia), câștigătoare a turneului cu premii totale in valoare de 10.000 $ din Turcia în 2003 și accederea pe tabloul principal la turnee cu premii totale in valoare de 25.000 $, 50.000 $ si 75.000 $. A fost componentă a lotului național de tenis atât la juniori cât și la seniori și vicecampioană natională la categoria 13-14 ani. În perioada 2005-2008 a fost antrenor de tenis la clubul “Harnut Radu”, Cluj-Napoca.

Telefon: 0742.120.552
E-mail: moni_mast@yahoo.com
Limbi străine: engleză, franceză
 • Diana Ioana Sabou

Diana s-a alaturat echipei Winners Tennis Club in anul 2013. Desi este absolventa a Facultatii de Business din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, ea are o experienta ca antrenoare de tenis de 8 ani. De asemenea s-a perfectionat ca si antrenor de tenis obtinand o diploma emisa de “Global Professional Tennis Coach Association”, recunoscuta international. Printre performantele sportive ale Dianei se numara participarea la mai multe turnee nationale de juniori, castigand diverse premii.

Telefon: 0745.253.005
E-mail: dyanatenis@yahoo.com
Limbi străine: engleză
 • Raul Balaie

Raul, masterand in cadrul Universitatii „Babes Bolyai” specializarea tenis de camp, s-a alaturat echipei Winners Tennis Club in anul 2015. Este castigator a mai multor turnee nationale si international; locul 10 in clasamentul national la copii; locul 948 ITF; participant la mai multe turnee Futures.

Detinator a licentei LTA nivelul 2 (Lawn Tennis Association); eliberat de federatia Angliei.
In perioada 2008-2014 a fost antrenor la clubul „Universitatea Cluj”, antrenand toate nivelurile de tenis copii, adulti si in mod special performanta.

Telefon: 0752300503
E-mail: raulbalaie@yahoo.com
Limbi străine: engleză
 • Nechita Victor

Victor este antrenor la Winners Tennis Club din anul 2013. Victor este student la medicina si fost dublu campion național pe echipe. (2006 cu echipa Mediașului si in 2007 cu echipa Clujului). Timp de 2 ani a urmat un stadiu de pregătire la scoala tenis din Nürnberg având ca antrenor pe Anca Barna (top 50 WTA). In acea perioada a jucat pentru echipa școlii respective. A facut parte din lotul național de juniori. A castigat multiple turnee naționale si a avut Clasament top 50 ETA (internațional).

Telefon: 0742 020 702
E-mail: nechita_victor2006@yahoo.com
Limbi străine: germană,engleză

PREGĂTIRE FIZICĂ

 • Moș Călin Ovidiu

Am practicat atletismul (sprint si saritura in lungime) de performanta la clubul sportiv Css Viitorul Cluj -Napoca la juniorat si la clubul CSU-CSM Cluj-Napoca la tineret si seniori fiind multiplul medaliat la campionatele nationale ale României , Outdoor si Indoor si la competiții Internaționale, Balcanice. Am absolvit facultatea de Educație Fizică si Sport specializare Atletism in cadrul Universității Babes Bolyai iar in facultate am mai cochetat si cu tenisul. Activez ca si antrenor de Atletism si profesor de educație fizica și sport la o scola cu renume din Cluj-Napoca. Am obținut rezultate notabile pe plan local si național. Din anul 2012 sunt colaborator in cadrul clubului Winners ca si preparator fizic pt sportivi de performanta si conduc Scoala de vara (Winners Summer Camp).

Telefon: 0744272904
E-mail: moshcalin@yahoo.com