Winners Sports Club este cel mai modern club din Transilvania, cu 8 terenuri de zgură roșie, 3 terenuri de padel,  1 teren de fotbal cu suprafață sintetică, 2 terenuri de tenis cu piciorul, restaurant cu terasă și o parcare încăpătoare. Situat în zona semi-centrală, în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca, clubul Winners oferă fiecărui clujean ocazia de a face mișcare în aer liber într-un mod plăcut, împreună cu prietenii ori familia.

Echipa Winners Sports Club

  • Adrian Szabo – Manager club/Director Școala de Tenis

Adrian este managerul Winners Tennis Club și directorul Scolii de Tenis Winners. Are o vastă experiență ca antrenor, iar, recent, a devenit membru (antrenor) Level B în Global Professional Tennis Coach Association. Începând cu anul 1996 a fost antrenor în cadrul clubului UTA Arad unde l-a avut ca elev pe Marius Copil, actualul jucător de Cupa Davis al României. Între 1997 și 1998 a antrenat copiii de la Școala de tenis Weisz Arad-Augsburg, iar din anul 2000, timp de doi ani, a antrenat la T.C. Ascheim, Germania. Apoi s-a reîntors în România unde timp de 7 ani a fost antrenor la clubul sportiv Harnut Radu din Cluj-Napoca. Adrian este de profesie medic stomatolog, dar spune că tenisul va fi întotdeauna pe primul plan.

Tel: 0722.572.541
Email: sadriansebastian@ yahoo.com
Limbi străine: Engleza și germana
  • Andreea Nițescu

Andreea este câștigătoarea mai multor turnee naționale de copii, junior și seniori. S-a alăturat echipei Winners Tennis Club în anul 2008, an în care a absolvit cursurile Facultății de Educatie Fizică și Sport, specializarea tenis de câmp. Între anii 1998 -2000 a fost legitimată la clubul CSS 2 București, avându-l ca antrenor pe Zacopcenu Mihai. În această perioadă a participat la Campionatele Nationale de Juniori pe echipe in mai multi ani consecutivi. În 2002, Andreea a făcut parte din echipa Tus-Ickern, în Germania. Apoi, în 2005 a fost legitimată la T.C Trento Italia, avându-l ca antrenor pe Massimo Labrocca. În această perioadă a participat la o serie de concursuri unde a ocupat locul 1.

Tel:0740.258.820
Email: andreea_nitescu@yahoo.com
Limbi straine: engleza
  • Monica Racovițan

Monica este antrenoare la Winners Tennis Club din anul 2008. Are o diplomă de Master in „STIINTA SPORTULUI”, în cadrul Universitatii „BABES-BOLYAI” Cluj-Napoca și a absolvit cursuri de psihologie sportivă și masaj-kinetoterapie. Printre performanțele sportive ale Monicăi se numără atingerea pozitiei 506 în clasamentul WTA, căștigarea mai multor turnee internaționale de juniori (în Ungaria, Italia, Franta, Belgia), câștigătoare a turneului cu premii totale in valoare de 10.000 $ din Turcia în 2003 și accederea pe tabloul principal la turnee cu premii totale in valoare de 25.000 $, 50.000 $ si 75.000 $. A fost componentă a lotului național de tenis atât la juniori cât și la seniori și vicecampioană natională la categoria 13-14 ani. În perioada 2005-2008 a fost antrenor de tenis la clubul “Harnut Radu”, Cluj-Napoca.

Telefon: 0742.120.552
E-mail: moni_mast@yahoo.com
Limbi străine: engleză, franceză
  • Diana Ioana Sabou

Diana s-a alaturat echipei Winners Tennis Club in anul 2013. Desi este absolventa a Facultatii de Business din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, ea are o experienta ca antrenoare de tenis de 8 ani. De asemenea s-a perfectionat ca si antrenor de tenis obtinand o diploma emisa de “Global Professional Tennis Coach Association”, recunoscuta international. Printre performantele sportive ale Dianei se numara participarea la mai multe turnee nationale de juniori, castigand diverse premii.

Telefon: 0745.253.005
E-mail: dyanatenis@yahoo.com
Limbi străine: engleză
  • Raul Balaie

Raul, masterand in cadrul Universitatii „Babes Bolyai” specializarea tenis de camp, s-a alaturat echipei Winners Tennis Club in anul 2015. Este castigator a mai multor turnee nationale si international; locul 10 in clasamentul national la copii; locul 948 ITF; participant la mai multe turnee Futures.

Detinator a licentei LTA nivelul 2 (Lawn Tennis Association); eliberat de federatia Angliei.
In perioada 2008-2014 a fost antrenor la clubul „Universitatea Cluj”, antrenand toate nivelurile de tenis copii, adulti si in mod special performanta.

Telefon: 0752300503
E-mail: raulbalaie@yahoo.com
Limbi străine: engleză