Marti, 15 octombrie, ora 11:00, Simona Halep, Ion Tiriac si Ilie Nastase au venit la Cluj, la Winners Sports Club, intr-un eveniment dedicat micilor iubitori de tenis.

300 de copii fericiti si emotionati si-au intalnit campionii. „Si eu am avut emotii azi. Sper ca toti copiii s-au simtit la fel de bine cum m-am simtit eu alaturi de ei”, a declarat Simona Halep la finalul evenimentului.

Au fost pe teren Simona Halep, Ilie Năstase, Ion Țiriac, George Cosac, Alina Tecșor, Adrian Marcu și Răzvan Itu, plus antrenorii de la cluburile clujene de tenis incluzîndu-i aici și pe cei ai gazdelor de la Winners Sports Club. 

Toți copiii au beneficiat de hidratare corespunzătoare, de activități complementare jocului de tenis propriu zis, de momente reconfortane, amuzante, prietenești, asistați de antrenori profesioniști.

Simona Halep a făcut tot ce a putut pentru a oferi tuturor atenția sa, schimbînd mingi cu copiii, invitîndu-i alături de ea pe bancă pentru poze, acordînd autografe, zîmbind și rostind cuvinte emoționante, la startul evenimentului, despre Cluj și despre menirea și însemnătatea unor astfel de întîlniri.