Pentru a susține dezvoltarea tenisului pentru juniori Victor Hănescu a lansat în 2013 campania „Orice campion are un început” ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată țara. Ediția 2014 de la Cluj Napoca va avea loc, pe 29 septembrie, la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor, începând cu ora 16:00.

Fiecare copil dintre cei prezenti va primi premii constand in echipamente sportive oferite de sponsorul Banca Transilvania. Vor avea loc meciuri demonstrative, sesiune de autografe si degustari ale produselor Dr. Oetker România.

Atmosfera va fi intretinuta si de mascotele Kid Cont BT.

“Vreau să ajut pasionații sportului alb să aibă șansa de a face performanță la cel mai înalt nivel. Campania „Orice campion are un început” a ajuns la cea de-a patra ediție și iată că de la un eveniment la altul tot mai mulți juniori ni se alătură. În doi ani, am reușit cu ajutorul sponsorilor, cărora le mulțumesc, să generăm o mișcare la nivel național care oferă un punct de plecare pentru viitorii campioni ai României. Când văd atâta dorință de afirmare și talent în fiecare colț al țării, sunt convins că România are viitor în tenisul mondial. Sunt entuziasmat de eforturile care se fac la nivel local și vom continua caravana și în alte localități, unde vom spijini copiii aflați la început de drum în tenis.”, a declarat Victor Hănescu.

Această ediție a campaniei „Orice campion are un început” este susținută de Banca Transilvania și Dr.Oetker România.

Banca Transilvania a îmbrăţişat, încă de la început, ideea de a susţine acest proiect. Organizarea evenimentului în Cluj-Napoca a fost un motiv în plus pentru a se implica, aşa încât copiii iubitori de tenis, viitori campioni, să aibă ocazia să îl întâlnească „acasă” pe Victor Hănescu.