Patrick Ciorcilă, jucătorul legitimat la Winners Tennis Club, a părăsit ieri turneul Challenger de 30.000 de dolari de la Brașov, pierzând în fața austriacului Gerald Melzer (locul 252 ATP), scor 4-6, 4-6, după un meci în care de multe ori tenismanul clujean și-a controlat adversarul. Chiar și așa, performanța lui Patrick, de a ajunge în sferturile de finală la un turneu Challenger, nu este o surpriză pentru apropiații acestuia și pentru echipa Winners Tennis Club. Jucătorul nostru a surprins audiența la Brașov, prin jocul prestat și atitudinea matură, devenind imediat preferatul spectatorilor.

Cu multă muncă, ore întregi petrecute la antrenamente în fiecare zi, dar și cu o încredere de fier pentru un tânăr jucător care va împlini în curând 17 ani, rezultatele din această săptămână vin ca o confirmare a faptului că parcursul lui Patrick Ciorcilă va continua să fie unul ascendent. Cele 15 puncte ATP obținute la Brașov îl vor propulsa, mai mult ca sigur, între primii 600 de tenismeni ai lumii, un nou record personal pentru acesta.

Așadar, la Winners Tennis Club suntem cu toții mândri de Patrick, deoarece l-am văzut evoluând încă de mic, am văzut câtă implicare are la antrenamente, am sărbătorit împreună primul punct ATP și vom continua să fim cei mai mari fani ai lui!