Winners Tennis Club a pregatit iubitorilor de tenis de toate varstele patru mari turnee la sfarsit de sezon. Oranizate in colaborare cu Banca Transilvania si Tenis Partener, cele partru competiti se vor desfasura pe parcursul a doua weekenduri si anume: 13-15 septembrie, Banca Transilvania Gold si Tenis10 Gold si 27-29 septembrie, Platinum de dublu-Banca Transilvania Cup si Tenis10 Platinum.

Turneele Banca Transilvania Gold programat intre 13 si 15 septemebrie si Tenis10, programat duminica, 15 septembrie, vor beneficia de prezenta a peste 200 de jucatori adulti si copii, astfel incat atmosfera de la Winners va fi una perfecta pentru o competitie de inalt nivel.

La final de septembrie, in ultimul weekend, Winners va fi din nou gazda unui turneu deosebit, in cadrul caruia se vor disputa partide la toate nivelurile existente in circuitul Tenis Partener, precum si dublul de 5 feminin si probe pe niveluri intermediare.

Banca Transilvania Cup – Platinum va debuta in format de grupe, astfel incat fiecare echipa are garantat cel putin doua partide. O noua veste buna e ca turneul va fi unul accesibil tuturor, primele meciuri fiind programate vineri dupa-amiaza, iar ultimele in cursul zilei de duminica, cand va fi randul copiilor sa iasa in plina scena in cadrul ultimului Tenis10 din sezonul 2013.

Din program nu vor lipsi Player`s Party si evenimentele conexe, si cel mai important, se va juca mult, mult tenis – doar sunteti la Winners Tennis Club!