UPDATE: Patrick Ciorcilă și Victor Crivoi s-au calificat astăzi în turul 2 pe tabloul de dublu, eliminându-i în primul tur pe Coman și Pavăl, scor 6-2, 7-6. În turul următor, perechea Ciorcilă/Crivoi va juca în compania perechii Vlad Antonescu/Tudor Șulea.

Tenismanul clujean Patrick Ciorcilă, jucător legitimat la Winners Tennis Club, debutează astăzi pe tabloul de dublu al Futures-ului de 15.000 de dolari de la Iași. Ciorcilă face pereche cu Victor Crivoi, cei doi fiind capi de serie numărul 4 și urmând să dea piept în primul tur cu perechea Robert Coman/Costin Pavăl. Meciul este programat astăzi, de la ora 17:00.

Pe tabloul de simplu, tânărul tenisman clujean va juca mâine, în primul tur de pe tabloul principal, în compania lui Alexandru Carpen, jucător venit din calificări. Patrick Ciorcilă se află în continuă urcare în ierarhia mondială, ocupând în acest moment locul 629 ATP, cea mai bună clasare din carieră.

Turneul Futures de 15.000 de dolari de la Iași se desfășoară în perioada 12-18 august, iar principalul favorit al competiției este Victor Crivoi (198 ATP).