În cadrul turneului internațional Aegon Junior Open 2013, Winners Tennis Club a găzduit astăzi și Cupa Media, competiție destinată reprezentanților mass media și bloggerilor. Concurenții au făcut față căldurii insuportabile și au arătat că știu cu ce se mănâncă sportul alb. După 14 meciuri intense, podiumul a arătat în felul următor:

Locul 1 – Ovidiu Blag
Locul 2 – Alin Gelmărean
Locul 3 – Mihai Mureșan

Concurenții (Ovidiu Blag, Alin Gelmărean, Olimpiu Pop, Daniel Rus, Marius Panfiloiu, Patrice Podină, Mihai Mureșan și Vasile Manu) primei ediții Cupa Media Winners la tenis de câmp, mai exact cei care nu s-au aflat în vacanță în acest sfârșit de săptămână, au făcut spectacol pe terenurile de zgură din Parcul Rozelor. Aceștia au fost împărțiți în două grupe, urmând să se “bată” între ei pentru supremație. Câștigătorul Grupei I a fost Ovidiu Blag, cu trei victorii și fără nici un game pierdut, urmat de Olimpiu Pop cu două succese și o înfrângere. Patrice Podină (o victorie și două înfrângeri) și Vasile Manu (trei înfrângeri) au completat grupa. În Grupa II, lider incontestabil a fost Alin Gelmărean, cu trei victorii. Locul doi a fost obținut de Mihai Mureșan (două victorii și o înfrângere). Marius Panfiloiu (o victorie) și Daniel Rus (trei înfrângeri) au încheiat grupa pe locurile 3, respectiv 4.

Prin urmare, conform regulamentului, în finala mare s-au întâlnit Ovidiu Blag și Alin Gelmărean, cei mai experimentați jucători înscriși în competiție. După un meci frumos, Blag și-a depășit adversarul cu scorul de 6-2 și a câștigat Cupa Media! Pentru locul 3 s-au luptat Mihai Mureșan și Olimpiu Pop, primul și totodată cel mai tânăr concurent, s-a impus cu 6-4. La final, s-a lăsat cu festivitatea de premiere și multă bunădispoziție. Winners Tennis Club și Aegon România le mulțumește celor de mai sus pentru participare.