Aflate în plină desfășurare pe terenurile de la Winners Tennis Club, Campionatele Naționale Individuale categoria 10 ani, băieți și fete au strâns la start 100 de tineri sportivi din toate colțurile țării.

La categoria băieți, 55 de tineri jucători s-au întrecut în primul tur, iar dintre aceștia au impresionat și s-au calificat în turul următor nume ca Alexandru Grec din Bistrița, George Grumăzescu din Iași, Tudor Magirescu din Bacău, Ioan Teglas de la Winners Tennis Club Cluj-Napoca, Darius Pop din Timișoara, David Voinescu din Brașov, Andrei Voican din Târgoviște. Nici duelurile de pe tabloul de dublu nu s-au lăsat mai prejos, jucătorii practicând un tenis frumos și dovedind că tenisul românesc are un viitor bun.

La categoria fete, cele 45 de participante s-au luptat pentru un loc în turul doi al Campionatelor Naționale Individuale de la Cluj-Napoca. Câteva dintre jucătoarele calificate sunt Maria Gheorghe din București, Ioana Luca din Mediaș, Alexia Todoni din Timișoara, Alexandra Petric de la Winners Tennis Club Cluj-Napoca și Flavia Dumitrașcu din Brașov. La fel ca și la băieți, meciurile dublu au fost mai puțin solicitante, dar mult mai spectaculoase.

Turneul se desfășoară pe terenurile de zgură de la Winners Tennis Club în perioada 1-7 iulie și este organizat în parteneriat cu Federația Română de Tenis, iar meciurile se dispută atât pe tablouri de simplu, cât și pe tablouri de dublu.