Compania Aegon susține pentru al patrulea an consecutiv două dintre cele mai importante turnee de tenis din Cluj-Napoca. Organizat de Winners Tennis Club, în colaborare cu Federația Română și Federația Europeană de Tenis, turneul internațional Aegon Junior Open este dedicat juniorilor, baieți și fete, în vârstă de 16 ani și se desfășoară în perioada 28 iulie – 4 august, pe terenurile Winners Tennis Club, din Parcul Rozelor. A doua competitie, turneul național Aegon Tennis Cup se deschide sâmbătă, 3 august, și se va derula pe parcursul a șapte zile.

”Ne bucurăm că avem ocazia să susținem sportul, performanța și stilul de viață sănătos, dar și să promovăm Clujul ca pe un centru al tenisului național și internațional. Compania Aegon este în continuare aproape de comunitatea care o găzduiește, investind în competiții de prestigiu, care le oferă tinerilor jucători șanse de afirmare”, precizează Sînziana Maioreanu, CEO Aegon.

Turneul internațional Aegon Junior Open este un eveniment sportiv de o importanţă majoră pentru tinerii sportivi, fiind un prilej pentru juniorii tenisului local şi naţional de a se afirma la nivel mondial. Turneul reunește la Cluj 80 de sportivi din România, Germania, Serbia, Israel, Polonia, Moldova, Italia, SUA și Ungaria. Acesta face parte din Tennis Europe Junior Tour, o competiție de renume, cu o tradiție de peste 30 de ani.

La finele acestei săptămâni – mai exact sâmbătă, 3 august – se lansează și turneul național Ageon Tennis Cup 2013. Acesta acoperă toate categoriile de vârstă: 10, 12, 14, 16, 18 ani și Seniori, urmând să se desfășoare până vineri, 9 august.

Programul detaliat al meciurilor și informațiile zilnice despre desfășurarea turneelor sunt disponibile pe pagina web a clubului, www.winners-tennis.ro.

Grupul Aegon are o tradiție în promovarea sportului ca stil de viață, susținând anual în Marea Britanie, cel puțin 7 turnee de tenis pentru juniori, profesioniști, dar și seniori. Totodată, compania se implică și în promovarea altor sporturi, cum ar fi fotbalul – în Olanda, Aegon este sponsorul oficial al Ajax Amsterdam – sau golful – în SUA, Aegon susține trei jucători importanți de golf.