Alex Muresan l-a eliminat azi pe favoritul numarul 4

A fost o zi plina de tenis, astazi, in primul tur (masculin, feminin si dublu), din cadrul Aegon Junior Open 2013, competitia internationala U16 care se desfasoara in aceasta saptamana la Winners Tennis Club Cluj-Napoca.

La masculin, simplu, am avut parte de o singura surpriza, favoritul numarul 4 (Florian Aldica) fiind eliminat de Alex Muresan (scor 6-4, 6-4), jucator pregatit de antrenorul Alex Jecan de la Winners Tennis Club. “Sper sa fac o figura frumoasa in continuare. Ma bucur de aceasta victorie, mai ales ca ieri a fost ziua mea, am implinit 16 ani. Acest turneu este foarte bun pentru a acumula experienta”, ne-a declarat Alex Muresan. Printre meciurile interesante s-a mai numarat victoria lui David Pata in fata ucraineanului Vladyslav Kyrysyuk, scor 7-5, 7-5.

AICI puteti accesa rezultatele inregistrate pe tabloul U16, masculin

La feminin, simplu, principala favorita, Ioana Minca, a trecut fara probleme de Daniela Calistru, scor 6-0, 6-0. Nici celealte favorite de pe tablou nu au intampinat probleme in primul tur, asigurandu-si calificarea in turul second. Maine mai sunt programate trei intalniri din primul tur.

AICI puteti accesa rezultatele inregistrate pe tabloul U16, feminin

Pe tablourile de dublu, masculin si feminin, maine vor avea loc meciuri din primul tur, dar si din faza sferturilor de finala.

AICI puteti accesa programul zilei de miercuri, 31 iulie, la Aegon Junior Open 2013!