Adi Ungur (stânga) și Patrick Ciorcilă (dreapta), componenți ai echipei de Cupa Davis a României

Tenismanul legitimat la Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă, va juca săptămâna aceasta la turneul Challenger de 30.000 de dolari de la Timișoara, competiție programată în perioada 2-7 iulie. Ciorcilă (16 ani, locul 773 ATP) a beneficiat de un wild-card din partea organizatorilor și va juca în primul tur cu francezul Jonathan Eysseric. Mai mult, pe tabloul de dublu, tânărul tenisman clujean va face pereche cu Adrian Ungur (28 de ani, locul 94 ATP).

Adversarul lui Patrick Ciorcilă din primul tur al Challengerului de la Timișoara, Jonathan Eysseric, are 23 de ani și ocupă în acest moment locul 205 ATP. Cea mai bună clasare a sa în ierarhia mondială datează din 10 iunie 2013 când a ocupat poziția 202 ATP.

În anul 2007, pe când avea vârsta lui Patrick Ciorcilă, Eysseric a bifat cele mai bune rezultate din cariera de junior. Francezul a jucat finala turneului de juniori de la Australian Open, a câștigat finala de dublu la turneul de juniori de la US Open, alături de compatriotul său Jerome Inzerillo, și a fost cotat numărul 1 mondial la categoria sa de vârstă.