Campionatele Naționale Individuale categoria 10 ani, băieți și fete, desfasurate la Winners Tennis Club Cluj-Napoca in aceasta saptamana, si-au consumat astazi ultimul act. Competitia, care a strâns la start peste 100 de tineri sportivi din toate colțurile țării i-a avut ca si castigatori pe Fatima Keita (feminin) si Vlad Breazu (masculin).

La categoria băieți, aproape 60 de tineri jucători s-au întrecut pentru un loc in ultimul act. Cei mai buni au fost, insa, Mihnea Zaharia din Bucuresti si Vlad Breazu din Targoviste. Cei doi, principalii favoriti de pe tablou, au jucat astazi finala la baieti, Vlad Breazu impunandu-se cu scorul 6-4, 6-2. Tot la categoria baieti s-a disputat si un tablou de consolare, din 16 jucatori, iar acesta a fost castigat de Alex Giurea din Petrosani. Acesta s-a impus in finala de pe tabloul de consolare, in fata lui Gruia Don din Buzau, scor 4-6, 6-3, 6-4.

La categoria fete, cele aproximativ 50 de participante au oferit multe dintre duelurile interesante de la Campionatele Naționale Individuale. Totusi, in finala de astazi au ajuns Fatima Keita si Maria Moglan, prima castigand cu 6-4, 6-1. La fel ca si la baieti, cele doua finaliste au fost principalele favorite ale competitiei. Nu in ultimul rand, si la fete s-a disputat un tablou de consolare castigat de Carina Cavarnali. Aceasta a invins-o in finala pe Smaranda Tasmoc, scor 6-4, 6-4.

Campionatele Naționale Individuale categoria 10 ani, băieți și fete, s-au desfasurat pe terenurile de zgură de la Winners Tennis Club Cluj-Napoca și au fost organizate în parteneriat cu Federația Română de Tenis.