Aegon România și Winners Tennis Club îi provoacă pe toți iubitorii fotografiei la un concurs cu premii consistente. La sfârșitul acestei săptămâni, 3-4 august, terenurile de zgură din Parcul Rozelor vor găzdui fazele finale ale turneul internațional U16 Aegon Junior Open 2013, dar și debutul turneului național Aegon Tennis Cup 2013, competiție destinată tuturor categoriilor de vârstă (10, 12, 14 , 16, 18 ani și Seniori).

Prin urmare, e un prilej numai bun pentru a vă exersa talentul de fotograf. Veți putea surprinde cele mai reușite cadre din turneele Aegon Junior Open și Aegon Tennis Cup și puteți câștiga echipamente și accesorii foto marca Nikon.

Mai exact, premiile vor consta în trei vouchere de 100, 200 si 300 de Euro, care pot fi utilizate într-unul dintre cele mai cunoscute magazine de aparatură foto din oraș. Concursul se va derula pe pagina Facebook a Winners Tennis Club, facebook.com/winnerscluj, iar fotografiile vor fi jurizate de un comitet de specialitate, din care fac parte jurnaliști clujeni și fotografi profesioniști. În cadrul competiției va fi acordat și un premiu de popularitate, pentru fotografia care va cumula cele mai multe like-uri din partea utilizatorilor Facebook.

”Îi invităm pe clujenii pasionați de fotografie să descopere frumusețea și eleganța tenisului. Orașul nostru găzduiește două turnee de prestigiu, care aduc la Cluj meciuri derulate la cele mai înalte standarde, iar semifinalele și finalele de la sfârșitul acestei săptămâni ar putea fi un subiect interesant pentru iubitorii de fotografie, care vor avea ocazia să își practice pasiunea într-un context inedit”, declară Adela Marchiș, Marketing and Communication Manager Aegon.

AICI puteți accesa regulamentul concursului!