Rui Machado (stanga) si Guillermo Olaso (dreapta)

Astăzi a avut loc finala de simplu a turneului Futures de 15.000 de dolari, Banca Transilvania Trophy 2013. În ultimul act s-au întâlnit principalii favoriți ai competiției găzduite de Winners Tennis Club, spaniolul Guillermo Olaso și portughezul Rui Machado.

Într-un meci care a durat aproximativ 70 de minute, portughezul Rui Machado, l-a învins pe Olaso cu scorul de 6-2, 6-0. Numai prima parte a întâlnirii a fost echilibrată, până la scorul de 2-2 în primul set, după care Machado a pus stăpânire pe joc, și-a dominat adversarul și a profitat de momentele de nervozitate ale acestuia. Așadar, după un meci frumos, Rui Machado a fost încoronat câștigător al turneului Futures de 15.000 de dolari găzduit de Cluj-Napoca în această săptămână.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, a fost o finală frumoasă. Încă din prima zi în care am ajuns în Cluj-Napoca, m-am simțit foarte bine primit și vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru asta. Am revenit după o perioadă grea pentru mine și mă bucur că acest turneu a fost o nouă șansă să strâng puncte. Îmi doresc să revin cât de repede la Cluj și pentru alte turnee”, a declarat Rui Machado în cadrul festivității de premiere.

“Nu am făcut un joc bun în finală și îmi pare rău pentru asta, mai am mult de muncit. Cât despre turneul de la Cluj, totul a fost foarte bine pus la punct. Le mulțumesc tuturor pentru felul cum m-am simțit aici și promit să revin cât mai repede”, a declarat Guillermo Olaso, învinsul din finala Banca Transilvania Trophy 2013.

[nggallery id=100]